Viszlát nyár, hello ősz! – Folytatjuk a programokat és az ismerkedést!

A hétvégén az időjárás is végérvényessé tette: búcsúzhatunk a nyártól és készülhetünk az őszre. A Duals Társkeresőben nagyszerű nyarat zártunk. Programok és ismerkedés szempontjából is igazán sűrű volt ez az időszak, a forróság és a szabadságolások adta kötetlenség és nyugalom igazán jót tett a szerelmek alakulásának.

Ha ismered valamelyest társkereső klubunk működését, ha követed blogjainkat, munkásságunkat, tudhatod, tevékenységünk két fő iránya a randevúszervezés és a közösségépítés – programjaink leginkább ez utóbbi célt szolgálják.

A nyáron is meg volt a lehetőség az adatbázisban történő ismerkedésre és ez ősszel sem lesz másként. Ahogy a programok tekintetében is nagyon készülünk az előttünk álló szezonra. Már csak azért is, mert a nyár és vele az összejövetelek, melyeket szerveztünk, bebizonyították, hogy nagyon is van igény a nem feltétlen direkt ismerkedésre, hanem a barátkozásra, kapcsolatépítésre is. Márpedig nálunk ezt is nagyon lehet!

A júniust és vele a nyarat egy kiváló Salsa Party-val nyitottuk. Megtanultuk a salsa alaplépéseit – furcsa mód, aki eddig még nem ismerkedett meg ezzel a tánccal, könnyebben vette az „akadályt”, mint azt előre gondolta volna.
Emlékszem, hányan kérdezték a rendezvény előtt:
– De Kata, én nem tudok táncolni, nem lesz ez gond?….
Nem lett, sőt! Kiderült, hogy a férfiak nagyon is táncoslábúak és tudod mi volt még az érdekes?…
Hogy egy ilyen típusú est során el tudnak felejtődni azok a szempontok, melyek, amikor adatlapokat böngészünk, nagyon is meghatározzák választásainkat.

Ezen az estén senkinek eszébe nem jutott, hogy életkor, súly, magasság alapján – hogy csak a netes társkeresés legfontosabb paramétereit említsem – válasszon magának táncpartnert. Volt olyan párocska, ahol – mivel ismerem klubtagjaimat, jól tudtam – 10 év korkülönbség volt a hölgy javára. De mindez akkor este nem számított – és – mivel meg volt a hangulat, az első benyomások a másikról – később sem.

A férfi már a hétvégét követően hívott, hogy ha tudok, segítsek, mert nem cseréltek telefonszámot és nagyon szeretne még találkozni esti táncpartnerével. Szóval mindenképp tanulságos est volt, arról nem is beszélve, hogy többen megállapítottuk, rég táncoltunk már ilyen jót.

A Salsa est valahogy aztán meg is alapozta a nyár derűs, közösségi hangulatát, mert ezt követően jött a sárkányhajózás, ami egyenesen fantasztikus volt. Jó volt látni komoly, felső vezető nőket és férfiakat, szakmájuk kiemelkedő tagjait sortban, lazán, sportosan, nagyokat nevetve önmagukon és a helyzeten, ahogy nekiveselkedtünk, kis túlzással, de szinte síppal, dobbal, nádihegedűvel a hajókázásnak.

A Duna és a Római-part környéke így nyár est táján egyszerűen maga a csoda és bizony a mi nem is oly kicsiny csapatunk – hiszen két hajót is megtöltöttünk – sem volt éppen hétköznapi. Míg az egyik hajóban, köszönhetően az Ügyet – miszerint rendben és minél hamarabb el kell jutnunk a Megyeri-hídig – nagyon is komolyan vevő csapatkapitánynak, akkurátusan húzták, lapátoltak, vezényszóra gyakorolva az összetartást és a ritmust, addig a másik hajóban, élen egy feltűnően csinos, szőke, doboló amazonnal azon iparkodtunk, hogy ne szakadjunk meg a nevetéstől, merthogy legalább egyszer evezőinkkel mindannyian beterítettük egy jó adag vízzel a mögöttünk ülő szerencsés, vagy szerencsétlen – nézőpont kérdése – útitársunkat.
A kiadós evezés után aztán vacsoráztunk egy jót a közeli pizzériában, ahol igazán bensőséges társalgás alakult ki -csak késő este és nem is túl nagy kedvvel indultunk haza.

A vizes programoknak azonban ezzel még korántsem lett vége, hiszen a Duals vállalkozókedvű tagjai egy hétig az Adrián vitorláztak. Külön büszkeséggel tölt el, hogy a csoportos vitorlázás különféle versenyein nagyszerű eredményekkel szerepeltek, ami azt is jelenti, hogy bár korábbról egyáltalán nem ismerték egymást, mégis hamar összekovácsolódtak és nagyszerű, sikeres csapatot alkottak. A főzőversenyen a Duals klubtagok étkét a zsűri külön kiemelte és méltatta.
De vitorláztunk a nyáron a Balatonon is, nem is akármilyen hajóval: a Balaton legendás vitorlásán, a Nemerén töltöttünk egy felejthetetlen napot, körbehajózva Balatonfüredet, Tihanyt, Csopakot. 

A Római – partra is visszatértünk még a nyár folyamán – kedvenc helyünkön, a HELY-en költöttünk el egy isteni vacsorát. 
Az est aztán újabb szerelmeket is hozott, cserélődtek a telefonszámok, s több pár azóta is nagy boldogságban van egymással.

Röviden, tömören ennyit tehát a nyárról és most lássuk az őszt, mely hasonlóan sokszínű és érdekes lesz!

Szeptemberben egy vadonatúj programot vezetünk be. Főzni fogunk, együtt és ugyanakkor egymással versenyezve! Merthogy főzni alapvetően mindenki szeret, fiúk és lányok is, aki pedig nem, az is érdekelt lehet, hiszen hódolni a kulináris élvezeteknek mindig nagy örömforrás, pláne, ha jó társaságban történik mindez. Nagy erőkkel készülünk tehát a Fergeteges Főzőparty-ra, melyre már lehet jelentkezni.

De a természetben is időzünk majd, hiszen ismét megszervezzük az egyik legnépszerűbb Duals programot: túrázunk egy kiadósat a Szlovák Paradicsomban. Természetesen a kultúra kedvelőire is gondoltunk: párkapcsolati szempontból érdekes, szórakoztató és tanulságos darabokra látogatunk el majd.

Nézd meg őszi program repertoráunkat, s ha szeretnél egy igazán életrevaló, intelligens közösség tagja lenni, keress bennünket, s jelentkezz a Duals-ba. Persze csak akkor, ha egyedülálló vagy, mert nálunk ez a legfontosabb beugró. Várunk szeretettel közösségünkbe, ha nyáron nem is találkoztunk, itt a remek alkalom, hogy az őszt már Te is velünk tölthesd!

JELENTKEZZ ITT ÉS ISMERJÜK MEG EGYMÁST SZEMÉLYESEN!

— Bánitzky Kata —

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This