Adataid megadásával a teljes körű diszkréciónkra számíthatsz! Adataid biztonságát Adatkezelési Útmutatónk alapján garantáljuk:
http://duals-tarskereses.hu/adatkezeles

Te is szeretnéd megtalálni Életed Párját?

Ha így van, jelentkezz nálunk még ma és ismerd meg a Duals társkeresési módszerét!

Ismerd meg tagjainkat és az iroda nyújtotta izgalmas szolgáltatásokat, amelyekkel végre olyan emberekkel randizhatsz, akik valóban hozzád illenek! Mi, a Duals-nál hiszünk benne, hogy a klasszikus ismerkedés sokkal mélyebb, stabilabb kapcsolatot képes építeni két ember között, mint az internetes társkeresés, ugyanakkor tudjuk, hogy a világháló nagyon sok mindent megkönnyít, felgyorsít.

Éppen ezért a Duals-nál ötvöztük a hagyományos értékrendet, a bevált párkeresési formulákat a modern megoldásokkal, hogy egy igazán hatékony társkeresési módszerrel segítsük a tagjainkat! Így nem csupán egy közösségi felületet biztosítunk a boldogságot keresők számára, hanem igazi, összetartó és nagyon nyitott baráti közösséget és szakértő segítséget is!

Mi vár Téged itt nálunk, ha most jelentkezel?…*

  • Megismerheted módszerünket a társkeresésben és speciális szolgáltatásaink körét, melyekkel, ha szeretnéd, segítünk, hogy Te is megtaláld az igazi párod!
  • Betekintést nyersz tagjaink adatlapjába, amelyeknek különlegessége, hogy VALÓS adatokat tartalmaznak, hiszen nem tagjaink írnak magukról, hanem mi, mint párkapcsolati szakértők készítünk frappáns, sokat mondó és pontos információkat tartalmazó bemutatkozókat.
  • Naprakész lehetsz programkínálatunkban! Folyamatosan tájékoztatunk arról, mikor, milyen módon, mely rendezvényeken és előadásokon kerülhetsz kapcsolatba velünk és tagjainkkal. Társasági rendezvényeink mellett sok színes önismereti programot is kínálunk annak érdekében, hogy amennyiben késznek érzed magad a változásra, tanulj, fejlődj, inspirálódj és magánéleti előrehaladásod szempontjából újabb ismeretekre tegyél szert szerelemről, párkapcsolatokról és nem utolsósorban önmagadról. Programjainkon persze mindig ott van annak a lehetősége is, hogy Hozzád hasonló érdeklődésű egyedülállókkal ismerkedj könnyedén, kötetlenül és nyitottan.
  • Felajánlunk egy ingyenes, személyes konzultációt, mellyel egyben elköteleződés-mentes lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerd térítéses társkeresési szolgáltatásainkat és hogy meggyőződj arról, amit mi mélyen hiszünk, hogy Neked való, megbízható megoldás módszerünk, a Duals-módszer a társkeresésben!

*Az űrlap kitöltésével semmilyen fizetési kötelezettséged nem keletkezik. Ez csupán egy díjmentes lehetőség, hogy közelebbről megismerd a Duals Társkeresőt és mindazt, amit e név jelent a társkeresésben. Így könnyen látni fogod, mely fizetős szolgáltatásunk érdekel, melyik lesz szimpatikus számodra, mit az amit szívesen kipróbálnál a Duals Klubban.

Miért érdemes MÉG jelentkezned?…

Érdeklődésed megtisztelő és értékes számunkra, ezért már most szeretnénk Neked értékes AJÁNDÉKKAL kedveskedni.

Mi a Duals Társkeresőben a klasszikus, személyes tanácsadáson alapuló társkeresést képviseljük és támogatjuk, ám jól tudjuk, hogy sokan próbálják online társkeresőkön megtalálni az Igazit és vele a boldogságot. Biztos Neked is vannak tapasztalataid e téren, vagy legalábbis hallottál már egyet, s mást. Tapasztalhattad, vagy hallhattál már vakrandikról, hirtelen köddé váló levelezőpartnerekről és még sorolhatnánk. Az online társkeresés sok buktatóval jár és ezzel együtt sok sebet is okozhat.

Duals ingyenes társkeresési tanácsok

Mostantól azonban, ha elküldöd regisztrációdat, a társkeresés nehézségeitől egészen biztosan védve vagy!

Jelentkezésed után ugyanis Tiéd lesz AJÁNDÉKUNK, különleges, online kiadványunk, melyben eddigi tapasztalataink és társkeresők sokaságával folytatott interjúink alapján sorra vesszük azokat a fontos pontokat, melyek tévútra vihetnek, vagy vihettek eddig az online társkeresés világában. Miért tennéd ki magad újabb és újabb csalódásnak?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, küldd el jelentkezésed, hogy megkaphasd ajándékunkat, online kiadványunkat a társkeresés buktatóiról.

Jelentkezem

Miután jelentkeztél…

  • Az általad megadott e-mail címre hamarosan megérkezik első, szeretettel üdvözlő levelünk Kérjük, hogy az ebben található link segítségével erősítsd meg jelentkezési szándékod.
  • Ezt követően küldjük ajándékod, a Duals online kiadványát a társkeresés buktatóiról. Fogadd szeretettel, egész biztosan hasznosnak fogod találni!
  • Majd mindezek után részletesen is bevezetünk a Duals világába. Megismerheted tagjainkat és a módszert, amellyel több, mint 950 boldog párt hoztunk össze az elmúlt 10 év során!

Használd ki a lehetőséget és csatlakozz hozzánk, hogy megtalálhasd az Igazit!