Társkereső programok a Duals Társkereső Iroda szervezésében

Velünk senki nem érzi magát egyedülállónak!

Hiszünk abban, hogy egy összetartó közösség értékes tagjaként még nagyobb eséllyel találhatsz párra. Rendezvényeink mintegy kiegészítik a szervezett randevúkat és további lehetőséget biztosítanak a személyes találkozásra. Ismerkedni, barátkozni kulturáltan és kötetlenül!– ez a mi mottónk, s ennek érdekében szinte minden programtípus megtalálható kínálatunkban.

Társkereső programjainkat elsősorban személyes konzultáció során, valamint Party Klub Tagság keretében regisztrált klubtagjaink látogathatják!

Számukra rendszeresen küldött meghívóval, valamint kedvezményes belépőkkel kedveskedünk, a kedvezmény mértéke azonban tagságonként eltérő.

(Egyes) rendezvényeink korlátozottan és normál áras, NEM kedvezményes belépővel Ingyenes Duals Klub tagok számára is elérhetők. Az aktuális lehetőségekről mindig frissülő programkínálatunkban tájékozódhatsz. A rendezvényekkel kapcsolatos bővebb információt és árakat a programra kattintva olvashatsz.

Társkereső programjaink

Partnerajánlás

Randevúkérés

Programok

%

Diszkréció

„Még évekkel ezelőtt regisztráltam először a Duals-ba. Kellemes csalódás volt, egytől-egyig értékes, gyönyörű nőkkel találkoztam. Aztán az egyikük annyira megfogott, hogy egy öt éves kapcsolat lett belőle. Jobban örültem volna, ha örökké tartana, de nem így alakult. Ezek után azonban nem is volt kérdés, hogy ismét Katánál, a Duals-ban keressem a páromat. Ő az a nő, akivel teljesen őszinte lehetek és meg tudjuk beszélni, hol, mit rontottam el és hogyan csináljam később másképpen.”

B.István

„Leginkább azért csatlakoztam a klubba, mert fontos volt számomra, hogy milyen típusú férfiakkal találkozom. Vannak bizonyos elvárásaim, elsősorban igényességre és intellektusra gondolok és tudom, hogy itt a férfiak megbízhatóak és leinformáltak. Ráadásul nem is lett volna időm vadidegenekkel csetelni órákat, jobb szeretem a személyes benyomásokat. Az is nagyon tetszett, hogy Katával mindent megbeszélhettem. Őszintén, tabuk nélkül, mintha ezer éve jó barátnőm lenne. Páratlan a kedvessége és az empátia, ahogy az emberekhez viszonyul, ezt a rendezvényeken is mindig érzékeltem.” 

H. Andrea

"Katát jó ideje ismerem. A Duals több társkereső rendezvényén voltam korábban és már akkor nagyon tetszett az a közvetlenség és nyitottság, ahogy foglalkozott az emberekkel. Régóta szerettem volna megtudni, milyen sztorikat hallott, látott Timivel és hogy ők hogy látják, miért mennek el sokszor egymás mellett a nők és a férfiak a szerelemben. Ezért is örültem nagyon, amikor megtudtam, vééégre megírták a könyvüket! Már nagyon vártam és szerintem többen is így vannak ezzel! "

I. Tímea

Rendeld meg most bevezető áron Bús Tímea, Bánitzky Kata, valamint a Duals Társkereső TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM? című vadonatúj könyvét!

Egy könyv két nő tollából, ám ne hidd, hogy csak nőknek szól! - Férfiaknak is épp oly hasznos és érdekes lesz!

A szerelemben a karantén sem lehet akadály?

Mit tegyenek a szülők, ha gyerekük nem tud egyedül aludni?

Jó, ha tartjuk a kapcsolatot az exszel vagy felejtsük el örökre?

Mikor és hányszor mondhatjuk ki, hogy szeretlek?

Mi számít megcsalásnak?

SZINGLISÉG: Miért nem érdemes profilok alapján ismerkedni?

Internet szabályok szerelemben

Micsoda Nők! Várkonyi Andreával

Mennyi idő kell egy szerelmi csalódás után ahhoz, hogy beleszeressünk valaki másba?

Mit vár egy nő és mit egy férfi az első randitól?

Mit tehetünk, hogy többé ne volt párunkkal azonosítsanak?

Szakítás eljegyzés után

Ezért válnak sokan januárban

Létezhet teljes bizalom egy párkapcsolatban akkor is, ha a felek nem tudnak egymásról mindent?

Mutasd, mit hallgatsz és megmondom, ki illik hozzád!

Bolhából elefántot: apróságok, melyek hatalmas vitákat szülhetnek

Hálószobatitkok: az éjjeliszekrény elárulja, hogy az ágy melyik felén alszik a nő és melyiken a férfi?

Párkapcsolat megcsalás után

Miben más egy celebszakítás?

Miért a lányok udvarolnak a fiúknak?

Mennyire meghatározó az életünkben hogy mikor és hogyan csattan el az első csók?

Hogyan lehet ismerkedni a Covid idején?

Ha kínoz a féltékenység: megéri kutakodni párunk telefonjában?

Sosem volt egyszerű, de talán ma még nehezebb párt találni

Szerezd meg könyvünket!

Társra vágyom, hol találom