Mivel nyújt többet a személyes társkeresés?

  • Egyedül vagy?
  • Igen.
  • Szoktál ismerkedni?
  • Szeretnék, de mégis hol?!

Ismerős a fenti párbeszéd? Ha hallottad már mástól vagy esetleg Te magad testesítetted meg benne az egyik szereplőt, akkor már testközelből ismered a társkeresés egyik legfontosabb tényezőjét: mi az a közeg, ahol keresel? 

Ha nagyon leegyszerűsítjük a kérdést, az ismerkedés nem más, mint az, hogy valahol, valamikor odamész valakihez és megszólítod. A Duals Tárkereső Iroda vezetőjeként pontosan tudom, hogy ezeknek az „apróságoknak” micsoda jelentőségük van. 

Sokan keresik meg a Duals-t azzal, hogy már elegük van a netes keresgélésből, feladták vagy esetleg pórul jártak és szeretnének valami komolyabbat, valami más fórumot kipróbálni. 

A netes társkeresésben a felület maga a – távolságot és biztonságot nyújtó – internet. Ezzel szemben a személyes társkeresés egyik alap köve azok a kulturált ismerkedésre teret adó programok, melyeket Tagjainknak szervezünk. Ezeken a rendezvényeken már olyan szempontból meg van szűrve a társaság, hogy az itt jelen lévők egészen biztosan társat keresnek maguknak. Részt venni egy ilyen programon sokkal többet igényel egy emberből, mint ülni a számítógép előtt. Hiszen fel kell öltözni a rendezvényre, oda kell érni időben, rá kell készülni agyban is arra, hogy egy társaságban elvegyüljél, beszélgessél. Aki vállalja ezeket a többleteket, az már egy lépéssel közelebb van ahhoz, hogy valóban társat találjon magának, hiszen már itt a kezdeti szakaszban jobban beleadja magát, többet tesz meg a társkeresés sikerességéért.

A második fontos dolog már egy személyesebb tényező. A személyesség kérdése nem csak a másik ember személyességét takarja, hanem a Tiédet is! A személyesség számomra azt is jelenti, hogy mindenkivel, aki tagsági szándékkal jelentkezik a Duals-nál felveszek egy interjút személyesen és az alapján áll össze az illető adatlapja, mellyel bekerül az adatbázisba. Ennek az interjúnak a folyamán nem csak az kerül szóba, hogy kinek milyen elvárásai vannak leendő partnerével kapcsolatosan. Arról is kérdezek, hogy az éppen regisztráló férfi vagy nő mit tud nyújtani a másiknak? Mit is értek pontosan ez alatt? Azt, hogy például ki vagy Te, amikor szeretsz? Milyen többletet tudsz Te hozzáadni a kapcsolathoz, amit éppenséggel nem a partneredtől vársz el? 

A személyesség – melyet a társkeresésben és úgy egyáltalán az interneten kívüli világban keresünk – nem csak a másik ember teljes, hiteles jelenlétéről szól, hanem a sajátunkról is! Én is személyesen vagyok részese az első randevúnak, az ismerkedés folyamatának.

Erről és még megannyi társkeresésről szóló témáról olvashatsz a Társra vágyom, hol találom? című könyvemben. Amennyiben a könyv felkeltette az érdeklődésedet, szívesen olvasnál többet ebben a témában, vagy ajándékba adnád valakinek, a Duals oldalán keresztül megrendelheted tőlem.

A harmadik pont, amire szeretnék a személyesség témakörében rávilágítani pedig már teljesen a párt kereső személyiségének szól. Az, hogy valaki talál magának párt, vagy nem, erre egyik tárkereső szolgáltatás – sem netes, sem személyes – nem tud garanciát vállalni. Ha mégis ezt mondja, akkor ezért gondolkozzunk el, hogy vajon mennyire teljesíthető ez a vállalás…. 

Nem ígérem egyik tagomnak sem, hogy tuti biztos társat fog találni magának. A Duals lehetőséget biztosít az ismerkedésre potenciális társkeresőknek, színvonalas programok keretében, továbbá biztosít egy adatbázist, mely valódi, hús-vér embereket takar. 

Az, hogy ki mennyire él ezzel a lehetőséggel, és hogy az általad kiszemelt személy hogyan reagál Rád – ez már rajtatok, a kettőtök személyiségén múlik…

Szeretettel,  Bánitzky Kata

Válaszaidat, hozzászólásaidat várjuk kommentbe és ha szeretnél velünk megismerkedni akkor kérj időpontot személyes konzultációra!Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This