Magyarország első NEM online diplomás társkeresője

Kíváncsi vagy, hol tartunk manapság a társkeresésben?

Tudni szeretnéd, mi minden történhet Veled az online térben, vagy akár a klasszikus ismerkedésben?…

BEMUTATJUK HIÁNYPÓTLÓ KÖNYVÜNKET, 
MELYBEN MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT KAPSZ!

TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM?

– Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! – Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával!

 • Vajon min áll, vagy bukik a társkeresés sikeressége?…
 • Milyen szempontok alapján ismerkedik a többség?
 • Hol megy el egymás mellett a férfi és a nő a szerelemben?…
 • Van-e garancia arra, hogy megtalálod, akit keresel?…
 • Egyáltalán valóban azt az embert kell megtalálnod, akit magadnak elképzelsz?
 • Mennyire érdemes nyitottnak lenned és mi az, amiből már ne engedj?
 • És talán a legfontosabb kérdés: Mi vár Rád a társkeresésben?…

Ha egyedülálló vagy, akkor a fenti kérdésekből legalább egy valószínűleg Benned is megfogalmazódott már. És hogy miért tudjuk ezt oly biztosan?

Könyvünk, Prof.Dr. Bagdy Emőke ajánlásával jelent meg!

A párkereső vágyódástól a „találatig” hosszú, sokszor nehéz út vezet el. Sokan kínálnak ebben manapság segítséget, Bús Timea és Bánitzky Kata mentálhigiénés szakember szerzőpár is. Miért emelem ki mégis, és tartom ezt a könyvet olyan kiválónak, hogy nyugodt lélekkel ajánlom olvasásra, mi több -tanulmányozásra- a társkeresőknek, az erre készülőknek, sőt azoknak is, akik már túl vannak ezen és készek saját tapasztalataikkal reflektálni a könyv üzeneteire. 

Ez a könyv egy évtized megküzdött és összegyűjtött tapasztalataira épül. Szakértő alapokon, pszichológiai műveltséggel, őszintén, tabuk nélkül szól az olvasóhoz. Hiteles történeteken át vezet be párkereső félelmeinkbe, nehézségeinkbe. Szembesít azzal, hogyan ismerkedünk manapság, hol „csúszunk el” ebben. Meggyőz arról, hogy az önmagunkkal szembesülésen át juthatunk el ahhoz a bátorsághoz, lelki szabadsághoz, hogy a „szívünkkel tudjunk keresni” és „adni merjük, tudjuk magunkat”. 

Ez az őszinte könyv tanít, szembesít, bátorít, megerősít, tudatosít, lelkileg felkészít. Személyes üzenetemmel is megerősíthetem: „A szíveddel keress”! Bátor szívvel keresést, a könyvből sok okulást kívánok minden, társra és párkapcsolati boldogságra vágyó olvasónak!

Prof.Dr. Bagdy Emőke

Rólunk, a könyv szerzőiről

BÚS TÍMEA

Több, mint 11 éve foglalkozom társkeresőkkel, akkor alapítottam irodámat, a Duals Társkeresőt, mely ma már Bánitzky Kata vezetésével a legismertebb cég a szakmában, s hamisítatlan értéket képvisel a társkeresésben. Klasszikus elvek, személyes találkozások – én ebben hiszek, s örömmel tapasztalom, hogy bár elképesztő iramban dübörög mellettünk az online ismerkedés, vannak még jónéhányan, akik ugyanígy gondolkodnak, s nálunk meg is találják a boldogságukat. Róluk szól ez a könyv és persze mindenkiről, aki ilyen-vagy olyan módon valaha is belekóstolt az online, vagy klasszikus módon történő, ám mindenképpen irányított ismerkedés gyakran nehéz, csalódásokkal teli, ám mindig a boldogság esélyével kecsegtető világába.

BÁNITZKY KATA

Az elmúlt években volt szerencsém szinte minden oldalról, minden szinten megtapasztalni, mennyi buktatót, kudarcot, vagy éppen örömet és boldogságot rejt, ha valaki arra vállalkozik, hogy tudatos lépéseket tesz annak érdekében, hogy megtalálja párját és azt a fajta harmonikus párkapcsolatot, melyre mindig is vágyott. Nap, mint nap tapasztalom, mennyire más módon közelít a témához a nő és másként a férfi. S persze egyiküknek sincs fogalma arról, hogy a különböző látásmódok mennyiben képesek befolyásolni akár egy első randevú kimenetelét is. Munkám során fantasztikus embereket ismertem meg. Történeteik mind-mind egyediek, érdekesek és tanulságosak is. Ha elolvasod a könyvünket, amellett, hogy átfogó képet kapsz arról, mi minden működik a háttérben, miközben ismerkedsz, kissé talán elnézőbb leszel majd magaddal és másokkal szemben is.

Rendeld meg most bevezető áron Bús Tímea, Bánitzky Kata, valamint a Duals Társkereső TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM? című vadonatúj könyvét!

Ha most jelentkezel kiadványunkért - egyedi kedvezményekre számíthatsz!
Megrendelem a könyvet

Nálunk minden nap történik valami egészen különleges!

Ismerd meg a Duals Társkeresőt!

Az elmúlt 11 évben több ezer interjút folytattunk a hozzánk forduló egyedülállókkal – ez ugyanis a regisztráció feltétele – és több, mint 40.000 randevút szerveztünk. Mindemellett több ezer ígéretes ismerkedést követhettünk egészen közelről figyelemmel. Rengeteg szebbnél szebb-szerelmi történetnek lehettünk közvetve részesei és az ismerkedés kudarcairól is bőven van mit mesélnünk. Érdekes, olykor igazán különleges, vagy épp megrázó, ám mindenképp tanulságos történeteket osztottak meg velünk az elmúlt években az egyedülállók, így hát, ha valakinek, nekünk tényleg van rálátásunk arra, mitől lehet igazán könnyű, vagy épp nehézkes az ismerkedés.

11 év után ezért most elérkezettnek láttuk az időt, hogy megosszuk Veled tapasztalatainkat.

Vadonatúj könyvünkben

 • Elképesztő randevútörténetekről olvashatsz
 • Izgalmas sztorikat mesélünk, melyekről azt gondolnád, ilyen csak a filmekben lehetséges
 • Részletesen bemutatjuk pro-kontra érvekkel, mit adhat Neked az online, és mit a klasszikus társkeresés – ezek után már csak rajtad áll, hogy a számodra megfelelő közeg mellett dönts és ott ismerkedj
 • Megosztjuk Veled, hogyan ismerkedik a társadalom krémje
 • Elmeséljük, melyek azok a buktatók, melyek megnehezíthetik szerelmi életed és a párkeresést
 • megismerheted a női és a férfi oldalt is – Hidd el, egyik sem különb, épp csak különböző a viszonyulásuk az ismerkedéshez 🙂
 • Megosztjuk Veled a randevúzás íratlan, ámde érdemes tudni szabályait
 • …És azt is elmondjuk, mi hogy látjuk, hogyan lehetne másfajta szemlélettel indulni a boldogság és a boldogulás útján a társkeresésben

Egy könyv két nő tollából, ám ne hidd, hogy csak nőknek szól! 
– Férfiaknak is épp oly hasznos és érdekes lesz!

Egy kis ízelítő a 287 oldalas könyvből…

 • ELŐSZÓ
 • HOGY IS KEZDŐDÖTT? – A Duals Társkereső és a mi történetünk
 • MIELŐTT FEJEST UGRANÁL AZ ISMERKEDÉSBE…
 • HOGY ÁLLSZ AZ EXEDDEL? – A legfontosabb kérdés a tudatos társkeresésben
 • FOGADD EL, AMIBEN VAGY! – Hidd el, nem a Te sztorid a legképtelenebb!
 • AZ ELVÁRÁSOK MEGÖLIK A SZERELMET!
 • A CHECK-LIST ELLENI TÖKÉLETES FEGYVER– A rábeszélés!
 • A SZÍVEDDEL KERESS, NE AZ EGÓDDAL!
 • A FÉRFI ÉS A NŐ A SZERELEMBEN
 • VAJON MIÉRT VAGY MÉG EGYEDÜL? – Egy kérdés számtalan magyarázattal!
 • PRAKTIKUS TANÁCSOK A TÁRSKERESÉSHEZ
 • KÉSZÜLÜNK A RANDEVÚRA! A randevúzás íratlan szabályai
 • TIPPEK ISMERKEDÉSHEZ ÉS RANDEVÚKHOZ– Hidd el, ezek mindig beválnak!
 • NE CSAK RANDIZZ, PROGRAMOKON IS ISMERKEDJ!
 • VELED IS MEGTÖRTÉNHET!- Sikersztorik
 • RÁADÁS – A mi ajándékunk, ha mégis a neten ismerkedsz

S ha már a tartalomjegyzéket feltártuk, akkor a könyv előszavába is bepillanthatsz…

A szerelem örök rejtély. Nincs téma, mely annyira foglalkoztatná az embereket, mint az egymáshoz kapcsolódás misztériuma, s mely akkora örömmel és boldogsággal kecsegtetne, míg máskor ugyanakkor rengeteg bánat, fájdalom és kétségbeesés forrása is lehet. Mióta világ a világ, keressük, kutatjuk, vajon miért épp abba az emberbe szeretünk bele, akibe? Egyáltalán hogyan lehetséges, hogy egyesek könnyen, hihetetlen természetességgel választanak jól egy életre társat, másoknak pedig ez újabb és újabb csalódások után is talán nehezen, vagy egyre nehezebben megy? Vajon létezik a megérdemelt boldogság? Van az úgy, hogy valakinek jár ez, másnak pedig küzdenie, tanulnia, fejlődnie kell, hogy azt a csodás egységet, melyre egyébként mindannyian vágyunk, meg – tapasztalhassa, vagy kiérdemelje?…

…Amikor a társkeresők ellátogatnak hozzánk, újabb és újabb kérdések fogalmazódnak meg. Az egyik leggyakoribb, kimondott vagy kimondatlan, hogy vajon milyen emberek választják ezt a módját az ismerkedésnek? Bénák, mert nem tudnak egy normális kapcsolatra szert tenni? S ha én magam is itt vagyok, akkor ezzel magamról is kimondhatom ugyanezt az ítéletet? Hát ez borzasztó!… – nagyjából hasonló gondolatokkal küzdenek a legtöbben. 

Persze nem mindenki jut el odáig, hogy közösséget vállaljon a többi hasonló cipőben járó magányos szívvel. Sokan csak másokat gondolnak problémásnak, lelkileg sérültnek, velük ugyanis, szent meggyőződésük, hogy semmi baj sincs, úgy vannak vele, hogy egyszerűen az élet osztott számukra kevésbé szerencsés lapjárást, s bízva-bíznak, s reménykednek, hogy egyszeriben, csak úgy, éppenséggel azzal, hogy regisztrálnak egy nívós társkeresőbe, majd változnak a dolgok és új szelek jönnek, melyek meghozzák számukra az annyira vágyott boldogságot: a herceget, fehér lovon, vagy a tökéletes külsővel megáldott, még annál is tökéletesebb női partnert…

Könyvünk az elmúlt 11 év tömény kivonata, 
a színtiszta valóság és szakmai meglátásaink, 
tanácsaink izgalmas egyvelege

Egyfajta helyzetkép tehát arról, mi is zajlik manapság ismerkedés címszóval a társadalomban, s hogyan lehetne jobban, szebben, emberségesebben részt venni a társkeresésben. Megdöbbentő tényekkel szolgálunk, s eláruljuk azokat az íratlan szabályokat, melyek meghatározzák a férfi és a nő választását.

 

 • Ha kíváncsi vagy arra a sok-sok titkokra, melyek az évek során irodánk falai között elhangzottak
 • Ha szeretnéd tudni, kik a legnehezebb esetek a társkeresésben, vajon a férfiakkal, vagy a nőkkel van-e baj? – (ha egyáltalán van…)
 • Ha érdekel, mitől leszel igazán vonzó a másik nem számára
 • Ha kíváncsi vagy legszebb sikertörténeteinkre
 • Ha szeretnél mindent és még annál is többet megtudni a társkeresés, ismerkedés, a szerelem és a párkapcsolatok jelenéről és jövőjéről

EZ A KÖNYV NEM HIÁNYOZHAT A POLCODRÓL!

TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM? – ISMERD MEG A TÁRSKERESÉS KULISSZATITKAIT!

RENDELD MEG MOST!

HA MOST JELENTKEZEL KIADVÁNYUNKÉRT, EGYEDI KEDVEZMÉNYEKRE SZÁMÍTHATSZ:

Tiéd lesz A KÖNYV, a bolti áraknál sokkal olcsóbban, 3990 Ft helyett csak 3490 Ft-os áron

Érdeklődésed, inspiráló kíváncsiságod, valamint gyorsaságod SOK-SOK AJÁNDÉKKAL jutalmazzuk!

 • A könyv mellé Tiéd lesz egy 10% kedvezményt biztosító kupon, melyet a GOLD Duals társkereső klubba való csatlakozáshoz használhatsz fel – hogy Te is kipróbálhasd, mennyivel másabb az ismerkedés nálunk, a Duals-ban! 😊
 • 10.000 FT kedvezményben részesülsz AZ ELENGEDÉS MŰVÉSZETE – A TUDATOS ELVÁLÁS 6 MEGHATÁROZÓ LÉPÉSE ÉS A TALÁLD MEG AZ IGAZIT – 49 NAP A SZERELEMÉRT című kurzusaink árából
 • 20% kedvezménnyel élvezheted a csodálatos COLLAGEN COCKTAILvalamint ANTI-AGING ARCÁPOLÓ KOMPLEX áldásos hatásait. Az eredmény: soha nem látott, bársonyos, természetesen fiatal bőr!
 • Ha pedig hamarosan randira igyekszel, ehhez is van egy szépségtippünk és segítségünk. A borítón látható képen csodaszép sminkünket Török Boglárka készítette, s most itt a lehetőség, hogy Te is kipróbáld, milyen, ha profi sminkes vesz kezelésbe. A könyv mellé most egy 10% értékű kedvezménykupon is a Tiéd lesz egy profi sminkhez, ráadásul a kupon mellé Bogi ajándékba ad Neked egy szempilla liftinget. 
  (Amennyiben férfi vagy, s nincs szükséged sminkre 😊 és pilláidat sem szeretnéd különösebben göndörre, a kupont és az ajándékot átadhatod valamely nőismerősödnek. 😊)
 • Végül, csak hogy lásd, mennyire hiszünk mindabban, amivel foglalkozunk, itt egy ajándék, melyre valószínűleg minden olvasónk vágyik. Olvasd el a könyvet, okulj a történetekből, használd fel tanácsainkat, s KÉSZÜLJ AZ ESKÜVŐDRE EGY PROFI SZAKMAI CSAPAT SEGÍTSÉGÉVEL! Ha a Nagy Napra valami különlegeset szeretnél, keresd a THE BRIDE csapatát, s használd fel a 10%-os kedvezménykupont is! Természetesen ez az ajándék is átadható!

Vásárold meg most könyvünket bevezető áron, a fenti nagyszerű ajándékokkal együtt!

3490 Ft-ért Tiéd lesz

 • egy nagyszerű könyv, a társkeresés hiánypótló kézikönyve, benne érdekes sztorikkal, személyes történetekkel, szakmai tanácsokkal és csodaszép sikertörténetekkel – hogy lásd, semmi sem lehetetlen!
 • értékes ajándékok, melyek mind-mind abban segítenek majd Téged, hogy mielőbb megtalálhasd a vágyott, Neked is kijáró, szerelmet!

HA SZERETNÉD MEGRENDELNI A KÖNYVET, NEM KELL MÁST TENNED, MINT KIVÁLASZTANOD A DARABSZÁMOT ÉS FIZETNED. RENDELÉSED E-MAILBEN VISSZAIGAZOLJUK.

Ők már nagyon várják a könyvet

„Kedves Kata!
Kedves Tímea!
Nagyon sokszor bizonyította az élet számora, hogy nincsenek véletlenek. Képzeljétek, a hét végén kezdtem el olvasni a könyveteket. Tiszta szívvel állítom, hogy remek kis könyv, különösen olyan bizonytalan és kezdő társkeresőnek mint jómagam. A tapasztalatotok, a bölcs gondolatok, sőt az univerzális törvények is olyan egyszerűen, érthetően vannak beleszőve a könyvbe, hogy csak ámulok. Még nem értem a végére, de eddig sokat adott. Nem mondom “betaláltak ” mondatok rendesen, de kell is! Ugyanakkor ráébredtem arra, hogy nagyon hirtelen, megfelelő felkészülés nélkül vágtam bele a társkeresésbe. Nem baj, mert ha nem bukkan föl a Duals a telefonom Google keresőjét használva -egészen más témára kerestem- akkor nem ismerlek meg Titeket. Boldog vagyok, hogy megtaláltam az irodátokat!! Erika”

„Kedves Kata,
Ma reggel magamhoz vettem a könyveteket és elvonultam vele. A felénél tartok és szeretnem megköszönni nektek, mert nagyon jó , olvasmányos, kellemes hangulatú..olyan , mintha ott ülnék köztetek és egy kávé mellett beszélgetnénk! Rengeteg hasznos tanács van benne, igazi ” segédkönyv” a társra találáshoz! Gabi”

“Kedves Kata!
Elolvastam a könyveteket. Nagyszerűen írtátok meg, élő lélektani alapokon, morális fantáziával, életgyakorlatias szemlélettel, olvasmányosan! Már két ismerősömnek is ajánlottam. 🙂 Imre”

Hangolódj a témára! Olvasd el legnépszerűbb blogjainkat!

Módszerünk: a személyes társkeresés.

„Amikor szembenézel azzal, hogy egyedül vagy, s felismered, hogy a napi rutin, amely a munka és a család köré szervezi az életed, nem feltétlen teszi lehetővé, hogy szert tegyél új emberek, férfiak, vagy nők ismeretségére, s kilépve a komfortzónádból úgy döntesz, hogy...

Számodra melyik a legfontosabb?

Az e heti utolsó blogbejegyzésemben befejezem az érzelmi intelligencia témakörét, amiről a héten itt és itt írtam. Mindezt egy kicsit játékos formában teszem. Bemutatok öt területet, melyek továbbra is. az érzelmi intelligencia jellemzői – ezekről a korábbi...

Mennyire vagy kíváncsi más emberekre? – avagy az érzelmi intelligencia további jellemzői

Legutóbbi blogbejegyzésemben elkezdtem kifejteni az érzelmi intelligencia jellemvonásait, mint például a magabiztosság vagy a saját erősségeink és gyengeségeink ismerete. Bőven vannak még további ismérve, már mutatom is őket! Az érzelmi intelligencia, vagyis az EQ...

© Copyright 2007 – duals.hu | Adatkezelés | Impresszum | Franchise partnereket keresünk 

Share This