Használati utasítás a másik nemhez.


Nők és férfiak vagyunk, ugyanabban a világban élünk. Az életünk legalapvetőbb pontja is ugyanazok: lakunk valahol, dolgozunk, valahogy eltöltjük a szabadidőnket, vannak barátaink, társas kapcsolataink.

Mégis néha úgy érezzük, hogy a másik nem tagjai egy teljesen más világban élnek, talán nem is erről a bolygóról valók… 

A DUALS vezetőjeként örömteli feladatomnak tartom, hogy közelítsem a két álláspontot.

Társkereső irodámban az elmúlt években több ezer társkeresővel, köztük rengeteg nővel volt szerencsém a témát taglalni, így hát elhiheted, hogy első kézből tudom elmondani Neked, mitől kap frászt egy nő, amikor találkozol Vele, hogyan kezdd el az ismerkedést, akár az online társkeresőkön vagy a való életben, s annak a bizonyos check list-nek a tartalmát is megosztom Veled, amiről köztudott, hogy igencsak hosszú és alapjaiban határozza meg a nők választását a társkeresésben.

Ezért született meg a Mire vágyik a NŐ? tréning gondolata, melyből immáron valóság lett, hiszen szombaton 10 nagyon bátor férfi társaságában fogunk ezen a témán dolgozni. 

Mire számíthatsz, mint jelentkező?

Női szemmel vezetünk végig a randizáson, elmondjuk, hogyan keress párt negyven/ötven fölött, hogy milyen egy jó első randi, miről beszélgess, milyen témákat kerülj, de nagy ívben, hogyan viselkedj és egyáltalán hogyan tedd magad felejthetetlenné a NŐ számára?

De nem csupán a nőkről beszélünk majd, hiszen az ismerkedés és a párkapcsolat is mindkét fél motivációjától, érzelmeitől és odaadásától lesz különösen jó vagy szörnyen unalmas. Ezen a tréningen megismerheted tehát magadat, a FÉRFIT is egészen másként, előre mondom, igazán izgalmas felismeréseid, „wow” élményeid lesznek.

A tréningen beszélgetőtársam Ekler Ágnes, szexuálpszichológiai konzulens és coach lesz, aki elragadóan kedves személyiségével hozzám hasonlóan szintén hamar meg fog győzni arról, hogy itt és most nincsenek tabukérdések, elfogadásban, megértésben, támogatásban és rengeteg, jó fajta női humorban lesz részed. Ezen a napon minden olyan téma terítékre kerül majd, mellyel kapcsolatban mindig is kíváncsi voltál a női oldalra.

Olyan tapasztalatokat és rólunk, nőkről mesélő titkokat osztunk meg Veled, melyeknek, ha csak egy részét használod és beépíted az ismerkedésbe, azonnali hatást érhetsz el vele. 
Itt megkapod azt a pluszt, ami miatt egy NŐ számára hosszú távon is az egyetlen, a legjobb, a legerősebb, egyszóval a leg-leg-leg lehetsz.

Felhívjuk figyelmed, hogy ezen a programon CSAK kis létszámmal dolgozunk, ezért a jelentkezés limitált.  Mindenképp különleges nap lesz, ha nem szeretnél lemaradni róla, már most jelentkezz.

A részvételi díj tartalmazza az áfát és a finom falatkákat is, melyekkel készülünk Neked annak érdekében, hogy győzd erővel ezt a tartalmas, humoros, felszabadító tréninget!


Jelentkezz ITT!

Szeretettel,

Bánitzky Kata, 
párkapcsolati tanácsadó, mediátor, a BiztosRandi háziasszonya


Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This