Ismerkedési lehetőségek, társkereső szolgáltatásaink

Célunk, hogy valódi segítséget nyújtsunk abban, hogy megtaláld az igényeidhez és 
személyiségedhez leginkább illeszkedő társkeresési formát! 
A Duals Társkereső Klub által biztosított szolgáltatások választéka egyedülállóan széles!

=

Személyes ügyfélszolgálat

Kérdéseiddel, kéréseiddel a regisztráció első pillanatától kezdve van kihez fordulnod, s ez óriási előnyt jelenthet az ismerkedésben. 
Szeretnél az adatlapon túl még többet tudni randevúpartneredről? 
Örülnél, ha megbeszélhetnéd randid egyes mozzanatait?
Nem tudod, hogyan lesz tovább?
Érdekel, hogy partnered milyennek talált, de nem mersz rákérdezni? 

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben és még számtalan más, társkereséssel kapcsolatos témában is örömmel tagjaink rendelkezésére állunk!

=

Egyedi adatlapok készítése

Mit írjak magamról? Mennyi a nem túl sok és a nagyon kevés? Mely tulajdonságaimat hangsúlyozzam? Milyen fotót csatoljak? – kényes kérdések, melyek korábbról ismerősek lehetnek, de nálunk nem kell, hogy foglalkoztassanak! 

A Veled folytatott interjúra hagyatkozva mi mindent elvégzünk helyetted, adatlapod Neked csak jóváhagynod szükséges. Tapasztalataink alapján érdekes, meglepő s mindenképp tanulságos önismereti utazásban lesz már rögtön a kezdetekkor részed. Bemutatkozódhoz – igény esetén – profi fotósainknak köszönhetően stílusos, s egyben életre szóló emléket jelentő fotók is készülhetnek.

=

Partnerajánlás

Klubunk egyik legnépszerűbb szolgáltatása!
Mivel klubtagjainkat személyesen ismerjük, tisztában vagyunk elvárásaikkal, s mindig egyéni szempontjaiknak megfelelő randevúpartnert ajánlunk. 

Partnerajánlásainknál ugyanakkor személyes benyomásainkat és szakmai tapasztalatainkat is figyelembe vesszük. Gondoltad volna, hogy legszebb sikertörténeteink épp ajánlásaink alapján születtek?

=

Randevúszervezés

Felejtsd el gyorsan a hosszas levelezést, a felesleges köröket, a hiábavaló próbálkozásokat, mert a Duals Klubban ezek ismeretlen fogalmak! Mi a személyes találkozások sorsdöntő erejében hiszünk, ezért célunk, hogy kölcsönös szimpátia esetén mielőbb elsegítsük társkeresőinket a nagy találkozásig

A vonzalom, a szimpátia feltérképezése azonban teljes mértékben a mi feladatunk, amihez fejlett informatikai háttér áll rendelkezésünkre. Tagjainknak csupán dönteniük kell, s ezt saját postafiókjukon keresztül bárhol, bármikor kényelmesen megtehetik.

=

Társkereső programok

Nálunk nem csupán hiteles adatbázisban történő ismerkedésre, hanem egy lüktető, aktív társkereső közösségre is lelhetsz, melynek fő összetartó erejét igényes, exkluzív, rendszeresen szervezett társkereső programjaink jelentik. Rendezvényeinkkel nem titkolt célunk, hogy minden kedves klubtagunk egyenlő esélyt kapjon a társkeresésre. 
Programjainkat azoknak ajánljuk
akik egy nagyszerű közösségben és TÉT NÉLKÜLI ISMERKEDÉSben szeretnének részt venni! Rendezvényeinken senki sem érezheti magát elveszettnek, hiszen minden alkalommal személyesen fogadjuk és mutatjuk be egymásnak társkeresőinket, segítve ezzel a kötetlen és oldott hangulat mielőbbi megteremtését. Sokszínű a repertoárunk! Ismerkedési estek, sportprogramok, színházi előadások, saját szervezésű előadó estek, utazások, stb. 

További részletekért tekintsd meg programkínálatunkat!

=

Párkapcsolati tanácsadás, szakmai tréningek

  • Szeretnél végre egy új kapcsolatban tündökölni, de nehéz a múlt árnyékából kilépni?
  • Esetleg még nem is vagy túl legutóbbi szakításodon?
  • Vagy már túltetted magad, de kíváncsi vagy az összefüggésekre, s bennük önmagadra?

Egy személyes konzultáció Bánitzky Katával nagyszerű lehetőségeket rejthet magánéleted pozitív fejleményeinek előkészítéséhez. Kata egyéni tanácsadásán túl lehetőség van továbbá csoportos keretek között fejlődni, tanulni. A társkeresőket érintő izgalmas témák köré szervezett tréningjeink nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a kellemes, családias hangulaton túl értékes és hasznos tudást adnak a boldogságra és boldogulásra vágyóknak.

=

Diszkréció

Ha szeretnéd magad teljes biztonságban tudni a társkeresésben

Társkereső Klubunk nem pusztán egymás iránt végtelenül nyitott, de diszkrét közösség is egyben. Alapszolgáltatásunk, hogy a tagság kezdetétől egészen a végéig megőrizzük tagjaink inkognitóját. Elérhetőséget, személyes adatot csak kölcsönös beleegyezés esetén szolgáltatunk ügyfeleinknek.

=

Garancia

Szolgáltatásunk minőségére feltétlen garanciát vállalunk! Elsődleges célunk, hogy tagjaink személyesen találkozzanak, ezért legyen szó randevúkérésről, vagy partnerajánlásról, nyomon követjük a folyamatot. Klubtagjainktól rendszeresen kérünk visszajelzést a randevúkról. Érdeklődésünket örömmel veszik, s megosztják velünk élményeiket, így külön figyelhetünk arra – hogy a kölcsönös tiszteletadás jegyében – minden randevú megvalósuljon.

Kérj időpontot személyes konzultációra!

Társat keresel? Társaságra vágysz? Csatlakozz a Duals társkeresők közé! Egyeztessünk időpontot az első, ingyenes konzultációra. Miért érdemes időpontot foglalnod?

Ismerkedj programjainkon is!

Nézd meg társkereső rendezvényeinket, reméljük, legközelebb már Te is velünk tartasz!

Partnerajánlás

Randevúkérés

Programok

%

Diszkréció

„Még évekkel ezelőtt regisztráltam először a Duals-ba. Kellemes csalódás volt, egytől-egyig értékes, gyönyörű nőkkel találkoztam. Aztán az egyikük annyira megfogott, hogy egy öt éves kapcsolat lett belőle. Jobban örültem volna, ha örökké tartana, de nem így alakult. Ezek után azonban nem is volt kérdés, hogy ismét Katánál, a Duals-ban keressem a páromat. Ő az a nő, akivel teljesen őszinte lehetek és meg tudjuk beszélni, hol, mit rontottam el és hogyan csináljam később másképpen.”

B.István

„Leginkább azért csatlakoztam a klubba, mert fontos volt számomra, hogy milyen típusú férfiakkal találkozom. Vannak bizonyos elvárásaim, elsősorban igényességre és intellektusra gondolok és tudom, hogy itt a férfiak megbízhatóak és leinformáltak. Ráadásul nem is lett volna időm vadidegenekkel csetelni órákat, jobb szeretem a személyes benyomásokat. Az is nagyon tetszett, hogy Katával mindent megbeszélhettem. Őszintén, tabuk nélkül, mintha ezer éve jó barátnőm lenne. Páratlan a kedvessége és az empátia, ahogy az emberekhez viszonyul, ezt a rendezvényeken is mindig érzékeltem.” 

H. Andrea

"Katát jó ideje ismerem. A Duals több társkereső rendezvényén voltam korábban és már akkor nagyon tetszett az a közvetlenség és nyitottság, ahogy foglalkozott az emberekkel. Régóta szerettem volna megtudni, milyen sztorikat hallott, látott Timivel és hogy ők hogy látják, miért mennek el sokszor egymás mellett a nők és a férfiak a szerelemben. Ezért is örültem nagyon, amikor megtudtam, vééégre megírták a könyvüket! Már nagyon vártam és szerintem többen is így vannak ezzel! "

I. Tímea

Rendeld meg most bevezető áron Bús Tímea, Bánitzky Kata, valamint a Duals Társkereső TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM? című vadonatúj könyvét!

Egy könyv két nő tollából, ám ne hidd, hogy csak nőknek szól! - Férfiaknak is épp oly hasznos és érdekes lesz!

Share This