Mire vágyik a NŐ?

Workshop időpontja: 2020. január 25.

Az ellenállhatatlanul vonzó férfi titka nőktől CSAK férfiaknak!

Ha érdeklődő FÉRFI vagy gyere és tanulj velünk! Ismerd meg a női működést, fedezd fel saját férfierődet, lásd meg a különbözőségeket és azt is, hogyan kezeld a lehető legjobban a szebbik nemet! Intenzív, egész napos, rendhagyó módon csak férfiaknak szóló tréningünkön megmutatjuk, hogyan fejleszd magad, s azt is megtudhatod, hogyan lehetsz vonzóbb, szexibb és felejthetetlenebb a nők számára!

Időpont2020. február 8. 9- 16 óra

HelyszínDuals Társkereső és Mediátor Iroda – I. ker. Csalogány utca 40.

Ez a nap teljes egészében a FÉRFI ÉS NŐ közötti intim kapcsolatról, annak titkairól, összefüggésekről és tévhitekről szól majd. Hidd el, a nők cseppet sem bonyolultak, s általában nagyon is tudják, mit akarnak. Mi megmutatjuk a módját, hogyan add meg számukra mindazt, amire csak vágynak 🙂

Beszélünk majd önbizalomról, önértékelésről, az önbecsülésedről és annak forrásáról, a férfi és női szexiség fogalmáról és fejlesztéséről, szexuális kisugárzásról és magáról a szexualitásról.

Női szemmel vezetünk végig a randizáson, elmondjuk, hogyan keress párt negyven/ötven fölött, hogy milyen egy jó első randi, miről beszélgess, milyen témákat kerülj, de nagy ívben, hogyan viselkedj és egyáltalán hogyan tedd magad felejthetetlenné a NŐ számára?

Társkereső irodámban az elmúlt években több ezer társkeresővel, köztük rengeteg nővel volt szerencsém a témát taglalni, így hát elhiheted, hogy első kézből tudom elmondani Neked, mitől kap frászt egy nő, amikor találkozol Vele, hogyan kezdd el az ismerkedést, akár az online társkeresőkön vagy a való életben, s annak a bizonyos check list-nek a tartalmát is megosztom Veled, amiről köztudott, hogy igencsak hosszú és alapjaiban határozza meg a nők választását a társkeresésben.

De nem csupán a nőkről beszélünk majd, hiszen az ismerkedés és a párkapcsolat is mindkét fél motivációjától, érzelmeitől és odaadásától lesz különösen jó vagy szörnyen unalmas. Ezen a tréningen megismerheted tehát magadat, a FÉRFIT is egészen másként, előre mondom, igazán izgalmas felismeréseid, „wow” élményeid lesznek.

A tréningen beszélgetőtársam Ekler Ágnes, szexuálpszichológiai konzulens és coach lesz, aki elragadóan kedves személyiségével hozzám hasonlóan szintén hamar meg fog győzni arról, hogy itt és most nincsenek tabukérdések, elfogadásban, megértésben, támogatásban és rengeteg, jó fajta női humorban lesz részed.
Ezen a napon minden olyan téma terítékre kerül majd, mellyel kapcsolatban mindig is kíváncsi voltál a női oldalra.

Olyan tapasztalatokat és rólunk, nőkről mesélő titkokat osztunk meg Veled, melyeknek, ha csak egy részét használod és beépíted az ismerkedésbe, azonnali hatást érhetsz el vele. Itt megkapod azt a pluszt, ami miatt egy NŐ számára hosszú távon is az egyetlen, a legjobb, a legerősebb, egyszóval a leg-leg-leg lehetsz.

Tudd meg, mit jelent ma, a 21. században a FÉRFI LÉT, csupa nagybetűvel, s ismerd meg végre a NŐI LELKET!


Végül egy FONTOS TITOK, amit már most elárulunk Neked:

Egy NŐ számára mindig is vonzó és szexi lesz, ha foglalkozol magaddal és mondjuk nem csak a tükör előtt, zuhanyzás után teszed ezt. Ez a tréning tehát, ha elvégzed, jó beugró lesz a randikon, akár nyugodtan el is mondhatod, hogy részt vettél egy ilyen képzésen. Hidd el, rögtön pár centivel nagyobb leszel választottad szemében. Mert a méret ugyebár számít… (Vagy mégsem?… Na ezt is elmondjuk majd októberben!

Várjuk jelentkezésed, tarts velünk egy rendkívül őszinte, önmagadról és férfi önvalódról, a női lélekről és annak rejtelmeiről új felismeréseket hozó, szókimondó, formabontó és tabukat döntögető workshopon!

Felhívjuk figyelmed, hogy ezen a programon CSAK kis létszámmal dolgozunk, ezért a jelentkezés limitált.  Mindenképp különleges nap lesz, ha nem szeretnél lemaradni róla, már most jelentkezz!

Szeretettel,

Bánitzky Kata

Túl vagyunk az október 19-i tréningen, köszönjük a programra jelentkező, önfejlesztésre nyitott Férfiaknak a részvételt, a bizalmat és az őszinteséget! A tréning mindannyiunknak izgalmas és tanulságos volt. 

Folytatás következik!

Addig is csak néhány, az anonim visszajelzésekből:

“Elképesztően feltöltő volt ez a kis interaktív egész nap, szerintem remek volt és tetszett az őszinteségetek és a fenomenális humorotok. :-)”

“Nagyon jó volt MINDEN! Nagyon jól éreztem magam! Szuperek voltatok! Abszolút rendben volt az egész! Rendkívüli tapasztalatokkal gazdagodtam! Kata, Ági KÖSZÖNÖM!”

“Szuper volt minden, a szervezés is, sok új ismeretet kaptam. Még sok ilyen férfitréninget!”

” Tartalmas volt, minden témát érintett, jó iránymutatást kaptam.”

Köszönjük az értékes visszajelzéseket is, az pedig külön öröm számunkra, hogy a társaság felét sikerült egy közös fotóra is rábeszélnünk! 🙂

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This