Hogyan hozd ki a legtöbbet az Adventi időszakból szingliként?

Az Advent és a Karácsony az év legcsodálatosabb időszaka. Igyekszünk lelassulni és minőségi időt tölteni szeretteinkkel, családunkkal és barátainkkal. Ilyenkor minden a boldogságról, a szeretetről szól. Néha azonban kifejezetten nehéz tud lenni ez az időszak, különösen akkor, ha egyedülállóak vagyunk, ha egyedül élünk vagy esetleg távol vagyunk a családunktól.

Mit tehet egy szingli hölgy vagy férfi adventkor? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan hozhatod ki a maximumot ebből az időszakból!

  • A rohanó, stresszes hétköznapokban hajlamosak vagyunk kevés időt szakítani azokra, akiket igazán szeretünk. Igyekezzünk a következő hetekben barátainkra is több időt szánni. Sajnos a vírus miatt érdemesebb a nagy rendezvényeket elkerülnünk, így a legjobb választás, ha szűk baráti társaságunkkal ünnepelünk. Jó ötlet lehet minden adventi hétvégén „karácsonyi vacsoracsata” rendezése, melyek alkalmával a társaság különböző tagjai látják vendégül a többieket a gyertyagyújtás mellett.
  • Nagyon fontos ebben az időszakban különösen az adakozás és a rászorulók segítése is. Rengeteg lehetőségünk van önkénteskedésre különböző szervezeteknél, ajándékgyűjtésen, ételosztáson. Töltsd az adventi hétvégéidet hasznosan és segíts másoknak! A jótékonykodás mellett, hozzád hasonló értékrendű, kedves emberekkel ismerkedhetsz meg ezen rendezvények alkalmával.
  • Szánj időt végre kizárólag magadra! Az egész éves rohanás után fontos, hogy „én idő”-re is sort keríts! Gyújts egy gyertyát és kuckózz be egy remek könyvvel! Ismerd meg és fejleszd önmagad! Legyen ez az időszak az, amikor végre a lelki és a mentális egészségedre koncentrálhatsz. Töltsd elcsendesüléssel és lelassulással az év utolsó heteit. Ne feledd, hogy egy rossz pátkapcsolatban, veszekedésben tölteni az ünnepeket meglehetősen nehéz és frusztráló. Vedd észre az élet pozitív dolgait és ne engedd, hogy az internet álomvilága befolyásolja a hangulatod. Koncentrálj és szeresd meg önmagadat! Hiszen így tud rád találni az igaz szerelem. Ha szívesen olvasnál a társkeresés rejtelmeiről, válaszd a Társra vágyom, hol találom? című könyvünket, melyet oldalunkon ide kattintva tudsz megrendelni. 
  • Szakíts időt randevúzásra is! Habár a hideg esték miatt, kevesebben szeretünk kimozdulni otthonról, fontos, hogy néha kilépjünk komfortzónákból! Ebben az időszakban különösen romantikus és meghitt randevúkon tudsz részt venni akár egy hangulatos étteremben, kávézóban, akár kültéren egy karácsonyi vásárban, egy jégpályán. Sajnos a maszk viselete nem a legkomfortosabb, egy randevú alkalmával, de úgy gondolom mindenképp érdemes még kihasználni az alkalmat, amíg tehetjük. Ne keressünk kifogásokat, legyünk rugalmasak és mondjunk igent minden vonzó randevú ajánlatra!

 

(Kép forrása: Pixabay)

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This