Vacsora a Római parton és más klassz programok

Kellemes társaság gyűlt össze az elmúlt héten a Rómain. Hiába, Budapest legszebb partszakaszának utánozhatatlan hangulata van! A már önmagában megnyugtató és kikapcsolódásra ösztönző környezethez ráadásul előnyös idő is párosult. Ezúttal szerencsének volt. Mivel az elmúlt két alkalommal az eső mosta el római parti terveinket, most kellemes, balzsamos nyár estét kaptunk „cserébe”.
A társaság lassan gyülekezett. Volt, aki romantikusan, kihasználva a hely adottságait, hajóval érkezett, volt, aki csúcsforgalomból szabadulva, s volt olyan is, aki, mivel közel lakik, egy kellemes sétát ejtett meg. Harmincasok és negyvenesek ismerkedtek, páratlan hangulatban és nagyszerű étkek felett. Fogasfilé mennyei kapormártásban, isteni Cézár saláta, sült hekk grillezett zöldségekkel, csak, hogy néhányat említsünk.

Amikor a programjainkról kérdeznek, a legtöbbször elhangzó kérdésdömping a következő:
– És hogy van ez? Hogyan zajlik az ismerkedés? Odamegyek és egy tucat vadidegennel csak úgy beszélgetésbe elegyedek?…

A válaszunk: Igen is és nem is!
Igen, mert néhány kivételtől eltekintve, többnyire valóban nem ismerik egymást társkeresőink.
És a kivételek ugyebár mindig erősítik a szabályt. Ezúttal például néhány hölgy üdvözölte egymást régi ismerősként, pedig csupán úgy egy hónapja, aktuális túrázásunk során találkoztak először. Máig emlegetik viszont a szituációt, amikor a parkolóban, bemutatkozva egymásnak lassacskán kiderült, ezúttal csupa egészségügyben dolgozó nő és csak és kizárólag gazdasági területen érvényesülő férfi találkozott egymással. Mire véget ért a túra persze már olyan jó volt a hangulat, hogy mindenki töredelmesen bevallotta, a hegyre fel titokban azon mosolygott, mégis milyen érdekfeszítő beszélgetés jöhet létre közöttük. És lám-lám, láss csodát, számunkra amúgy nem meglepő módon az egészségügyis hölgyek tudtak olyan történetekkel szolgálni munkájukból adódóan, amit talán soha nem tudott volna meg a mai közegészségügy állapotáról egy, az árfolyamokkal foglalkozó, a napi gazdasági hírek terén naprakész befektetési bankár, kivéve, ha már akasztják a hóhért. És persze a nap végére a lányok is okosabbak lettek egy-egy pénzügyi trükk megismerése által, no de ne gondold kedves olvasó, hogy csak szakmáról esik szó egy-egy programon. A másik téma ugyanis, ami mindig felvillanyozza a társkeresőket, az eddigi, az ismerkedés terén szerzett tapasztalatok taglalása. Amikor bár vicces formában ugyan, de találkoznak a férfipanaszok a női jajgatással. Hihetetlen, hogy férfi és nő mennyire másként tud egy, a közös társalgásba bedobott randiszituációt elemezni. Eszméletlen nevetések törnek ki, amikor egyik, vagy másik társkeresőnk beszámol korábbi internetes tapasztalatairól. A legextrémebb példa, amikor valaki, beállítottságából adódóan a vakrandin egy hölgy megismerésére számított, s közben egy nőnek öltözött férfit „kapott”.
Téma tehát van, hiszen ne feledd, ezeken a rendezvényeken egy dolog közös mindenkiben: ezért, vagy azért, régóta, vagy kevésbé, de mindenki egyedülálló és mindenki társra vágyik. Pontosabban társra és társaságra. Ez utóbbi pedig a Duals másik erőssége. A közösség, mely utánozhatatlan. Ezt csak az érti meg, aki eljön egy ilyen programra.

Ha tehát Te is szingli vagy, és szeretnél igazán klassz embereket megismerni, akár párkapcsolati céllal, akár a közösség iránti vonzalmad miatt, nálunk megtalálod számításodat!
Ebben a társaságban hidd el, egy percre sem érzed majd magad egyedülállónak. Már csak azért sem, mert mi, a Duals Csapat minden rendezvényre elkísérünk, s megérkezésedtől kezdve azon leszünk, hogy a lehető legjobban érezd magad.

A nyár még tart, így laza, üdítő programjaink is várnak.
Színház, koncert, kerékpártúra, tanulságos párkapcsolati tréning várnak Rád augusztusban és nem utolsó sorban, közkívánatra egy újabb római parti est, a Balatont idéző gasztrohangulat és a vidám, kötetlen ismerkedés jegyében. Csatlakozz Te is a Duals Klubba!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This