Randi tippek őszre

A hűvösebb idővel egyre kevésbé szeretünk kimozdulni. Pedig az ősz a legromantikusabb évszakunk. Remek randi programok állnak ilyenkor is rendelkezésünkre akár kültéren, akár otthon. Válogassatok randi tippjeink közül és pezsdítsétek fel kapcsolatotokat.

1. Látogassatok el tematikus őszi fesztiválokra. Nem csupán a fővárosban, de vidéken is egyre több különféle őszi     fesztivált rendeznek. Kóstoljátok meg a különlegességeket és hallgassatok meg pár koncertet is.

2. Az ősz a legjobb alkalom a túrázásra. Mi lehetne romantikusabb, mint a hulló, színes levelek alatt felfedezni egy ismeretlen tájat? Válasszatok ki egy új, számotokra ismeretlen túraútvonalat és élvezzétek a kilátást és egymás társaságát az erdő nyugalmában.

3. Látogassatok el különböző galériákba. Fedezzétek fel minél több kortárs művész alkotásait. Ki tudja? Talán megtaláljátok a lakás következő ékét is. 

4. Válasszatok festő kurzust! Nem baj, ha nem vagytok profi festők, sőt… 😊 A szórakozás így is garantált. Festőművészek irányításával pár óra alatt elsajátíthatjátok az előre kiválasztott képhez szükséges technikákat, majd elkészítés után haza is vihetitek alkotásaitokat. 

5. Nincs ősz pumpkin spice latte nélkül! 😊 Keressetek egy hangulatos kis kávézót egy már hűvösebb, de szép napsütéses délutánon és kóstoljatok meg különböző kávékülönlegességeket. 

6. Készíts borkóstolót házilag! Válassz ki pár számotokra különleges bort, készíts egy dekoratív és ízletes sajttálat! Ezzel biztosan leveszed partneredet a lábáról. Aztán csak óvatosan a borral! 😊

7. Próbáljatok ki együtt a hegymászás élményét. Ehhez nem kell persze, hogy a hegyekben lakjatok. 😊 Látogassatok el egy falmászó komplexumba és segítsétek egymást a fal tetejére. Szuper lehetőség bizalomerősítő gyakorlatnak is. 

8. Élvezzétek ki az utolsó napsütéses napokat és piknikezettek a parkban. Pakoljátok teli a kosarat őszi finomságokkal és keressetek egy hangulatos helyet. A meleg teát és a pokrócokat ne felejtsétek otthon! 😊

Ha pedig valami más programra vágynál, vagy esetleg társat keresel hozzá, nézz körül és válassz őszi programajánlataink közül!

(Kép forrása: Pixabay)

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.