Miért gyere el a Mire vágyik a NŐ? workshopra?


A DUALS Társkereső keretein belül már több alkalommal került megrendezésre nőknek szóló workshop. Miért pont velük kezdtük? Talán mert a nők könnyebben beszélnek érzéseikről… Szükség volt ezekre az alkalmakra és a visszajelzések alapján nagyon jó, hogy megszerveztük, hiszen minden alkalom egy csoda volt. A nők feltöltődve és ragyogva mentek haza a program végén. Épp a siker az, mi tovább vezetett minket ezen az úton és szükségét érezzük, hogy a férfiakat is hívjuk egy ilyen workshopra.

A Mire vágyik a NŐ? tréning kizárólag férfiaknak szól. Ekler Ágnes kolléganőmmel minden eddigi tudásunk, s nőkkel folytatott egyéni konzultációink tanulságai birtokában ketten fogjuk képviselni a női oldalt.

Íme néhány gondoltébresztő arról, hogy nők és férfiak különbözünk, de meg lehet találni az utat egymáshoz! 

  • A nőt meg kell hódítani – nem leigázni. Mindkettő teljes erőbedobást igényel, bizony be lehet dobni több fegyvernemet is – például kedves szavak, bókok, vacsora, virág…
  • A férfiak nem tudnak olvasni a nők gondolataiban – és ez fordítva is igaz. A teljes tökéletesség ideálja – legyen az egy tökéletes első mondat, egy tökéletes első csók, egy tökéletes randevú – valljuk be, hogy nem mindig jön össze. Amit nem sikerül ezen a téren tökéletesen teljesíteni, azt meg lehet próbálni az őszinteség eszközével kipótolni. 
  • A nők szeretik a vicces pasikat. Ennél már csak azt szeretjük jobban, ha a férfi tudja, hogy a viccelődésben – meg úgy általában más dolgokban is – hol a határ. Ha valami nem jön be elsőre, vagy másodikra, vélhetőleg ötödszörre sem fog – csak romlik vele a helyzet és az esélyeid.
  • Te kizárólag ránézésre ítélsz meg egy nőt? Ha csinos és jó a teste, akkor egészen biztos, hogy ő a tökéletes párod? Ugye nem. A nőknél pont ennyire számít az, hogy mennyire van tele a bankszámlád. Mit akarok ezzel mondani? Azt, hogy tudjuk, hogy ezek a dolgok (kinézet, pénz) fontosak az életben. De lényünket, alapvető emberi tulajdonságainkat nem ezek határozzák meg. 
  • Úgy érzed, hogy férfiként nem vagy a szavak embere? Semmi baj. Nekünk nőknek is kell néha egy kis idő, mire megtaláljuk a saját szavainkat éppen aktuális érzelmeinkre, vagy egyszerűen csak hagyjuk leülepedni a dolgokat. Ilyenkor lehet, hogy azt mondjuk, hogy „semmi bajom”, „hagyjál”. Az egyik legfőbb elv itt is működik: erővel nem biztos, hogy elérsz eredményt. Idővel, türelemmel… biztos jobbak az esélyeid.

Ha úgy érzed, hogy jó lenne férfiak között kibeszélni a dologokat… Ha azt hiszed, hogy a kérdéseiddel, problémáiddal egyedül vagy a világon… Itt a helyed, gyere el szombaton a tréningre!

Remélem, hogy felkeltettem az érdeklődésedet! Szeretettel várlak a workshopon – hidd el, nem bánod meg a részvételt!
Jelentkezz ITT!

Bánitzky Kata


Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This