Mire vágyik a NŐ?


Mai blogbejegyzésemmel egy vadonatúj programra hívom fel a figyelmedet, és arról írok, hogy miért is tarjuk hiánypótónak ezt az új rendezvényt!

Munkám során számos férfival és nővel beszélgetek, akik párt szeretnének találni. 

Van egy mondás, mely így hangzik: „A legszexibb tulajdonság az önbizalom.” Ezt nagyon igaznak tartom mind a nőkre, mind a férfiakra. 

A Mire vágyik a NŐ? workshop kizárólag férfiaknak szól, olyan témákban, mint a férfierő vagy éppen a női működés megfejtése. 

Női és férfi szerepköreink kitágulásával, a határok elmosódásával sok olyan kérdés vetődik fel, melyekkel korábban pedig egyáltalán nem is volt probléma. Nem könnyű ezeknek a megválaszolása és ebben szeretnénk segítséget nyújtani a férfiaknak. 

Olyan témákról lesz szó, mint:

  • Hogyan érthetem meg jobban a nőket?
  •  Ezt mondta, de mit értett ezalatt??? – a női kommunikáció rejtelmei 😊
  • Mit jelent, ha eltűnik a nő? – hiszen ilyet nem csak a férfiak tudnak!

Továbbá szó lesz olyan egyszerű és kézenfekvő dolgokról, mint például, hogy hogyan szólítsunk meg egy nőt, hogyan közeledjünk felé.

De miért is fontosak ezek a nagyon egyszerűnek látszó, sokak számára kézenfekvőnek tűnő dolgok? Erre az Általatok, vagyis a férfiak által feltette kérdések és elmesélt történetek adják meg a választ: vannak nőtársaim például, akik kikérik maguknak, sőt egyenesen sértésnek veszik, ha a férfi kinyitja nekik a kocsi ajtaját, vagy előre engedi őket a liftben. A férfi udvarias akar lenni, és végül még ő kapja a negatív megjegyzéseket. Mindeközben a nők csak sóhajtoznak – egyre hangosabban -, hogy „hol vannak az igazi férfiak…! (Biztos Te is találkoztál már hasonló problémával, amikor a lehető legjobbat szeretted volna, mégis rosszul sült el a dolog.)

De nem csak a klasszikus szerepeket fogjuk érinteni, hanem olyan témákat is előveszünk, mint a kommunikáció, azon belül is a chatelés hatékonysága, hogy mitől tűnik egy nő számára a férfi magabiztosnak, mi nők mit keresünk elsősorban a férfiban, hogyan megyünk bele egy kapcsolatba, s hogyan lehetünk hosszú távon is megtarthatók, stb.

Remélem, hogy felkeltettem az érdeklődésedet! Szeretettel várlak a workshopon – hidd el, nem bánod meg a részvételt!
JElőző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This