Szánok elég időt a kapcsolataim karbantartására?

Ha visszanézel az elmúlt hetedre, vagy az elmúlt hónapodra, akkor mennyi időt töltöttél azzal, hogy időt töltsél a barátaiddal, a számodra igazán fontos személyekkel? Zsúfolt életedben tudsz időt szakítani arra, hogy ápold a kapcsolataidat? Mennyi időt töltöttél azzal, akik valóban fontosak neked? A mindennapjainkban a kötelező dolgok állandó nyomása mellett akaratlanul is háttérbe szorul a kapcsolatok ápolása. Többször érezzük azt, hogy meg kellene szervezni egy találkozót, fel kellene hívni már az azt ismerőst, de legalább egy kedves mailt vagy üzenetet igazán küldhetnénk… – de ezt inkább csak érezzük, és kevésbé tesszük megvalójában. 

Nem könnyű a rohanó éltünkben kiszorítani néhány órát, vagy egy estét egy találkozóra. De amikor sikerül, akkor mindig megállapítjuk, hogy milyen jó, hogy időt szakítottunk a találkozóra, és erősen megfogadjuk, hogy mások is meg fogjuk tenni… Aztán ismét elmos minket az ár…. 

Ismerős helyzet? 

Ahogy az élet legtöbb területén, itt is apró lépésekkel, kicsi, de szilárd elhatározásokkal haladhatunk előre.  Nem fér bele az életedbe heti egy találkozó? Semmi baj! Vagyunk ezzel így többen is! Legyen csak havi egy találkozó. Szépen lassan mindenki sorra fog kerülni! 

Neked mi segített az ilyen helyzetekben! Ha van egy tuti tipped, oszd meg a Duals tagjaival is! 

Válaszodat várjuk kommentben és ha szeretnél bennünket megismerni, kattints ide és kérj időpontot egy személyes konzulátcióra!


Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This