Duals Társkereső Klub - Partner a társkeresésben

A Duals Társkereső Iroda 2007-ben jött létre azzal a céllal, a hagyományos partnerkeresők szolgáltatásait továbbgondolva
alakítson ki egy egyedi, személyes, ám hatékony portfóliót társkereső ügyfelei kiszolgálására.

Személyes időpontot kérek

Társat keresel? Társaságra vágysz? Csatlakozz a Duals társkeresők közé!
Egyeztessünk időpontot az első, ingyenes konzultációra.

A stílusos, igényes, stabil egzisztenciával rendelkező, művelt társ jár Neked!

Duals társkereső iroda

Hagyományos értékrend, udvarlásra épülő, komoly kapcsolatok, egymás megismerése és kölcsönös elfogadása, randevúk, elit társkereső rendezvények - ezekre az elvekre épül a Duals Társkereső Klub, ezzel várja komoly kapcsolatra vágyó értelmiségi és diplomás társkereső vendégeit.

Adj a boldogságodnak egy esélyt és tégy minket próbára! Keresd meg a Hozzád illő társat a Duals Társkereső programok segítségével, hisz a boldog, tartós párkapcsolat a segítségünkkel csak egy karnyújtásnyira lehet Tőled.

Jelentkezés, időpont egyeztetés kizárólag munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 9.00-18.00 óra között, pénteken 9.00-15.00 óra között.
Telefon: +36 30 508 1817

Miért a Duals Társkereső Iroda?

  • Azért, mert képesek vagyunk diszkrét, mégis oldott, kellemes ismerkedési lehetőségeket biztosítani,
  • garantáltan komoly gondolkodású társkeresőkkel ismerkedhet,
  • kellemes társkereső programokkal tudunk szolgálni,
  • őszinte hozzáállással reális lehetőséget garantálunk a hozzánk fordulóknak,
  • országhatárok nélkül.

A sikerért tenni kell

A Duals Társkereső Iroda az önmagukról és a világról reálisan gondolkodó, ambíciózus emberek, az értelmiségiek és igényesek exkluzív, elit társkereső irodája. Tagjaink, akik többnyire diplomás társkeresők, már kialakították maguknak a megfelelő életteret, kivívták környezetük elismerését szakmájukban, stabil egzisztenciával rendelkeznek és csak a boldog párkapcsolat elérése hiányzik.

Azoknak a Hölgyeknek és Uraknak ajánlom exkluzív társkereső irodánkat, és luxus társkereső programjainkat, akik komoly, akár életre szóló kapcsolatot keresnek. Akik elkötelezettséget mernek vállalni egy társsal, akik képesek közös célokért küzdeni párjukkal.

Társkereső Módszerünk

A Duals Társkereső Iroda a partner a társkeresésben, hiszen a személyes kapcsolattartásnak köszönhetően ügyfelünk valóban nem marad egyedül az ismerkedés folyamatában. Felhívjuk azokra a társkeresőkre a figyelmét, akivel nagy valószínűséggel egymást kereshetik, akivel kialakulhat a kapcsolat alapját jelentő vonzalom, értékrendjük és világnézetük hasonló. Meggyőződésünk, hogy a Duals Társkereső személyessége, a kapcsolattartás minősége garantálja sikerünket.

Exkluzív társkereső rendezvények, elit társkereső programok, luxus randevúk, egy nagyon összetett és jól felépített informatikai háttér, társkereső tréningek, párkapcsolati tanácsadás, coaching, társkereső magazin segítik a társkeresőket az ismerkedésben: életük egyik legfontosabb száljának, a boldog és tartós párkapcsolat megteremtésében.

Azoknak a társkeresőknek, akik hisznek abban, hogy a magánélet boldogságát az őszinteségen és tiszteleten alapuló párkapcsolat adja, azonban elfoglaltságaik, sorsuk alakulása miatt még nem találták meg társukat.

Felhívjuk a kedves Társkeresők figyelmét, hogy a saját fotójuk közléséhez nem hozzájáruló klubtagok adatlapja mellett fényképes illusztrációt talál! Csak azon klubtagjaink saját fotója található meg az adatbázisunkban, akik ehhez hozzájárulásukat adták.

Sosem volt egyszerű, de ma talán még nehezebb párt találni

NÉZZ MEG BENNÜNKET, KATTINTS A VIDEÓRA A TARTALOM ELÉRÉSÉHEZ!

A történelem során talán még soha nem voltak annyira magukra hagyva az egyedülálló nők, mint most – már ami a társkeresést illeti. Régen szinte az egész rokonság azon fáradozott, hogy a nővé cseperedett lánynak minél hamarabb férje akadjon.

Bánitzky Katalin

A Duals Társkereső tulajdonosa, párkapcsolati szakértője vagyok.

Magyar nyelv-és irodalom szakos tanár, illetve művelődésszervezés szakon szereztem diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 2003-ban. A Duals-hoz egy cseppnyi „véletlen” folytán kerültem, bár magam sem hiszek a véletlenekben, sokkal inkább a sorsfordító eseményekben.

Korábban a zenéhez, lemezkiadáshoz, művészeti témákhoz kötődő tevékenységet folytattam javarészt saját, családi vállalkozás keretein belül. Kiadványaink a mai napig büszkeséggel töltenek el, életem legszebb élményei mégis gyermekeimhez kötődnek. Meg kell valljam, az eddigiekben tőlük tanultam a legtöbbet: elfogadást, türelmet, nyitottságot, kíváncsiságot, és ami a legfontosabb, feltétel nélküli szeretetet!

A Duals Társkereső Irodában is ezt a látásmódot képviselem. Nap-mint nap érzem és látom, mekkora igény mutatkozik arra, hogy a napi rohanásból megállva, életünk magunk alkotta határait túllépve egy pillanatra rácsodálkozzunk egymásra, önmagunkra, mindezt őszintén, empátiával és szeretettel megélve.

Úgy gondolom, magánéletünkben némileg mindannyian gyermekek vagyunk, s szeretetre, törődésre, megértésre vágyunk. Hiszek az emberekben, a harmonikusan működő párkapcsolatokban. Számomra ezért fontos, hogy a Duals-hoz tartozhatok, s párkapcsolati munkatársként e szemléletet erősítve igyekszem segíteni komoly kapcsolatra vágyó, diplomás, értelmiségi társkeresőinket.

Rendezvényszervező minőségemben exkluzív, sokszínű tárkereső programjaink szervezésében, lebonyolításában működöm közre.