Te is válás után keresed méltó társad?

A statisztikák szerint ma Magyarországon 45.000 házasságkötés történik évente és 24-25.000 válás. Azaz minden második házasság vége: válás.

Társkeresés elváltaknak

A házasság megromlása egy kudarc, mely után törvényszerűen nehezebb új párkapcsolatba kezdeni, de a komoly kapcsolat, egy igazi társ Neked is jár. Ne ess kétségbe, mert a Duals exkluzív társkereső szolgáltatásai az elvált társkeresők számára is hordoznak lehetőséget, és esélyt a boldog újrakezdésre.

Fontos, hogy rendezd érzelmeid, mert, amíg nem engeded el korábbi párod teljesen, és nem zárod le a múltat, addig felesleges belekezdeni egy új, főleg komoly kapcsolatba.

Ismerd meg a Duals szolgáltatásait: társkeresés elváltaknak!

Boldog újrakezdés

Miben segít a Duals társkereső iroda?

A Duals Társkereső Irodában a társkereső szolgáltatáson kívül, arra is van lehetőség, hogy kötetlen formában a társkereső hölgyek és a társkereső urakismerkedjenek, barátságok, új kapcsolatok szülessenek. Olyan igényes, értelmiségi társkeresők a tagjaink, akik diszkrét, nyugodt környezetben szeretnének ismerkedni, megadva maguknak a második esélyt a boldogságra. Számos barátság született társkereső irodánkban.

Lehet, hogy egy válás után csak arra van szükséged, hogy új ismeretségeketszerezz, és ha itt lesz az idő, s már úgy érzed, túl vagy a múlt sérelmein, jöhetnek is a randevúk.

Ilyen esetekben már az is megnyugtatólag tud hatni, ha érzed, nem vagy egyedül. Ha érzed a meleg és empatikus légkört, sokkal könnyebb egy új életet kialakítani. Sokszor csak annyi kell, hogy új közegbe kerülj.

Boldog élet válás után

És az ismerkedés, párválasztás már megy magától. Társkereső programjainkonhasonszőrűekkel ismerkedhetsz ,megbízható és diszkrét közegben. Egy borvacsorán lehet, hogy még nem talál  Rád a szerelem, de lehet, hogy új barátságok születnek. Megoszthatod magánéleti kérdéseid, problémáid másokkal, és ez erőt ad a mindennapokhoz.

Egy új barátság felbecsülhetetlen egy válás után. A válás feldolgozása után már nem csak készen állsz egy új kapcsolatra, szerelemre, hanem számos új ismeretséget is köthetsz. Így sokkal színesebb és izgalmasabb lesz a bimbózó kapcsolat kialakulása.

A társ, az új kapcsolat, az új szerelem és egy teljes, boldog élet válás után is jár Neked!

A Duals Társkereső Klubban ezt nyújtjuk Neked!

  • HITELESSÉG – Valós adatok, naprakész tartalom, létező tagok
  • IGÉNYESSÉG – Általunk készített, egyedi adatlapok, esztétikus fotók
  • SZEMÉLYESSÉG – Személyes találkozások elősegítése és személyes kapcsolattartás társkeresőinkkel
  • FIGYELEM ÉS TÖRŐDÉS – Láthatatlan segítőként leszünk ott melletted, bármikor, bármivel megtalálsz bennünket.
  • SZAKÉRTELEM ÉS TANÁCSADÁS – Klubunk vezetője, Bús Tímea életvezetési coach és párkapcsolati szakértő a személyes
  • GARANCIA a szakértelemmel történő társközvetítésre
  • BIZTONSÁG – Mottónk: Diszkréció mindenekelőtt!
  • VALÓS ISMERKEDÉSI LEHETŐSÉG – Figyelem! Készülj, mert nálunk TÉNYLEG randizni fogsz!
  • TÁRSASÁGI ÉLET – Kiváló programok, színes rendezvények, hogy minél több emberrel ismerkedhess!

Ismerkedj programjainkon is!

Nézd meg társkereső rendezvényeinket, reméljük, legközelebb már Te is velünk tartasz!

Rendeld meg most bevezető áron Bús Tímea, Bánitzky Kata, valamint a Duals Társkereső TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM? című vadonatúj könyvét!

Egy könyv két nő tollából, ám ne hidd, hogy csak nőknek szól! - Férfiaknak is épp oly hasznos és érdekes lesz!

Share This