Tavasznyitó, ünnepi, Nőnapi borkóstoló és más finomságok

Tavasznyitó bor estünkön egyben a csodálatos hölgyeket is ünnepeljük! Ha szereted a finom borokat, s mellé vágynál igazán különleges, édes ízekre is, gyere és tarts velünk vadonatúj programunkon!

Időpont: 2022. március 10. 19 óra

A kóstolgatás mellett pedig mi másról is lenne érdemes leginkább beszélgetni, mint magánéletről, párkapcsolatról, szerelemről. Irodavezetőnk, Bánitzky Kata kellemes hangulatú, interaktív beszélgetés közben mesél majd munkájáról, tapasztalatairól, a párkapcsolatok és az ismerkedés buktatóiról. A helyszínen, Társra vágyom, hol találom? című könyvét is megvásárolhatod, melyet természetesen, ha kéred, dedikál is számodra.

A program tartalma:

  • beszélgetés a párkapcsolati harmóniáról
  • Ziegler ostya
  • 4 MyChoccy bonbon kóstoló a borral
  • 5 tételes borkóstoló

A rendezvény a Sport-és Borbarátok Egyesület közös szervezésében valósul meg.

További részletekért jelentkezz a programra!

Csütörtök este telt házzal debütált legújabb programunk, melyet Nőnap alkalmából szerveztünk.

Úgy tűnik, a finom borok, a még annál is finomabb bonbonok, csokoládémesterünk szórakoztató, hangulatfestő kis monológjai, valamint a jófajta, interaktív pódiumbeszélgetés párválasztásról, ismerkedésről, párkapcsolati harmóniáról tökéletes, egységes hozzávalói voltak egy remek társasági estnek, melyet a nagy sikerre való tekintettel hamarosan ismét megrendezünk.

Örömmel tapasztaltam, hogy férfiak és nők egyaránt bővelkedtek kérdésekben, s bátran fel is tették ezeket. Megint csak nagy tanulság volt – azt hiszem minden vendégünk számára – látni és hallani, mennyire másként vélekedik a két nem olyan elemi kérdésekről, mint például, ki legyen, aki kezdeményez, s ha mégis maradunk a klasszikus felállásnál, vagyis a férfi teszi meg az első lépést, milyen legyen ebben az esetben az az apró kis jel, amit egy nő finoman, elegánsan, mintegy bátorításképpen adhat az úriembernek.

Egyben persze azért az egész társaság egyetértett: a férfiak igazi Nőkre, a nők pedig igazi Férfiakra vágynak. Szándékaim szerint legközelebb azt is alaposan körbejárjuk, manapság mit is jelent ez. 😊

A visszajelzések alapján úgy tűnik, szinte mindenkinek sikerült magával vinnie egy-két  gondolatébresztő mondatot, már ezért is érdemes volt hát együtt lennünk.

Ami miatt azonban különösen boldog és hálás vagyok, hogy ismét nem csalódtam: csak egy szavamba – értsd levelembe 😊 -került, s estünkkel nem kevés adományt gyűjtöttünk a háború elől menekülők megsegítésére. Ezúton is nagyon köszönöm mindenkinek!

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.