Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai

Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai

Bánitzky Kata ONLINE előadása tanácsokkal, tippekkel, hogy ne csak keresd, de meg is találd az Igazit!

– Régóta keresed a társad, ám az ismerkedés során rendre kudarcok érnek?
– Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatod, s most nem tudod, merre és hogyan indulj a társkeresésben?
– Szeretnéd megismerni, milyen „jó tudni” szabályai vannak az online és offline ismerkedésnek?

Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, s nyitott vagy a válaszokra is, netalántán van még egy sor egyéb kérdésed, melyeket szívesen feltennél egy, a témában jártas szakértőnek, gyere és csatlakozz március 8-án, 20 órakor Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai című online előadásunkhoz!

Előadónk Bánitzky Kata, társkeresés specialista és párkapcsolati mediátor lesz.

Kata több, mint 7 éve foglalkozik párkeresőkkel, saját társkereső irodát vezet, s több ezer személyes konzultációt tartott már klienseinek. Párkapcsolati szakértőként rendszeres szereplője az RTL Fókusz párkapcsolati témájú riportjainak. (Hogyan lehet ismerkedni a Covid idején? – Nézd vissza az adást ITT! )

Nemrég nagy sikerű könyvet is írt a társkeresésről, Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! címmel, melyet ajánlásával Prof. Dr. Bagdy Emőke látott el.

Bánitzky Kata március 8-án elhozza hát nekünk minden eddigi tapasztalatát a társkeresés témájában! Elmondja, hogyan kerüld el jó eséllyel a kudarcokat az online ismerkedésben, arról is beszél majd, mire érdemes figyelned, amikor randizol, annak érdekében, hogy következő találkozás is legyen, s az is szóba kerül majd, miért tűnik manapság olyan nehéznek, a Covid-helyzettől függetlenül is megfelelő társat találni.

Az előadás 60 percben, 20- 21 óráig tart, majd lehetőség lesz kérdezni is, előadónk 30 percben válaszolni fog a feltett kérdésekre.

Mivel még tart a pandémiás helyzet, s a rendezvénytilalom értelmében nem tudjuk megszervezni szokásos nőnapi, táncos rendezvényünket, mi ezzel a programmal szeretnénk köszönteni a mindig csodálatos Hölgyeket. Éppen ezért, Nőnap alkalmából az előadás minden kedves résztvevőnek, Nőknek, Férfiaknak egyaránt INGYENES! 😊

Ha unod, hogy a korlátozások óta minden estéd ugyanúgy telik, s 8 óra után egyedül vagy otthon, ha megnéztél már minden filmet a Netflixen, s Nőnapon egyébként is valami másra, tartalmasabbra vágysz, gyere és csatlakozz vadonatúj programunkhoz! Tarts velünk egy igazán hasznos előadáson, valamint beszélgetésen, hogy a járvány és a korlátozások ellenére a Nőnap idén is különleges és maradandó élmény lehessen számodra – akár Nőként, akár Férfiként veszel részt az eseményen.

Küldd el jelentkezésed, mi pedig küldjük Neked a linket, mely egyben belépőd is lesz Bánitzky Kata Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai című előadására.

Jelentkezz, s ha nem is személyesen, de csakazértis töltsünk együtt egy remek estét március 8-án, képernyő előtt, az online térben! Várunk szeretettel!

 

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

0 hozzászólás

 1. DerekTam
  A hozzászólása mérséklésre vár.

  Hello,

  Download club NEW music: https://0daymusic.org
  MP3/FLAC, Label, LIVESETS, Music Videos, TV Series.

  Best regards,
  0day MP3s

  Válasz

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This