Stílustippek: Karórák és kiegészítők

Egy-egy jól megválasztott kiegészítővel, ékszerekkel a legunalmasabb póló-farmer kombinációból is tökéletes outfittet készíthetünk. De hogyan válasszuk meg jól karóráinkat és kiegészítőinket, hogy figyelemfelkeltő mégis stílusos és kifinomult legyen? Szerdahelyi Judit stílustanácsadó segítségünkre van ebben a témában is.

Az okos órák óriási népszerűségnek örvendnek. Amellett, hogy nagyon praktikusak, rendkívül divatosak is évek óta. Szinte bármelyik okosórához tudunk már különböző óraszíjakat vásárolni. így alkalomhoz illően variálhatjuk őket. Egy sportosabb, hétköznapi öltözethez megfelelő egy kényelmes gumi szíj. Egy komolyabb megbeszélésre, egy eseményre érdemes bőr vagy fém óraszíjat választani.

Egy okosóra viselésével azt üzened a külvilágnak, hogy nem csupán divatos és modern vagy, de tudatos vagy nem csak az online ügyeiddel, de az egészségeddel, a kondícióddal kapcsolatban is. Ez a jelentéstartalom nagyon jól jöhet egy állásinterjú alkalmával is.

Klasszikus karórák esetében is választhatunk klasszikus, illetve hangsúlyos, szinte karkötő szerű darabok közül. Az órákat ékszerként hordhatjuk. 

A férfiak ritkán hordanak ékszereket, kiegészítőket. Így számukra tökéletes egy markánsabb, erőteljesebb megjelenésű óra. A férfiak sokszor a karórájukon keresztül fejezik ki stílusukat így érdemes mindenképp olyan típust választanod, amelyik illik hozzád! Rendkívül férfias és elegáns viselet lehet egy fekete öltözet kiegészítése egy hangsúlyos ezüst fémszíjas, fekete számlapos órával. De persze ezeket az órákat is lehet különböző szíjakkal kombinálni, így új szíjak beszerzésével különböző stílusú órákkal tudod kiegészíteni megjelenésed. 

A fehér ing, fehér blúz minden nő ruhatárában megtalálható. Nagyon egyszerűen fel tudjuk dobni ezeket a viseleteket egy-egy nagyobb ékszerrel. Ha például napközben az irodában egy fehér inget viselsz, az esti színházi darabra vagy egy elegánsabb vacsorára elég egy szép nyaklánccal feldobni öltözeted és egy egészen más megjelenést kapsz. Egy egyszerű fekete, szürke garbót is fel tudsz dobni egy hangsúlyos fülbevalóval. Ilyen apró trükkökkel nagyon könnyedén át tudjuk alakítani szettünket. 

A bőr-fém kombinációjú karkötők is nagyon népszerűek. Lazább öltözetekkel kitűnő választás. 

Játsszunk bátran kitűzőkkel, brossokkal is! Bármelyik egyszerű felsőből, farmerdzsekiből tudunk ezekkel stílusos és egyedi darabokat készíteni. Ízlésednek, bátorságodnak megfelelően válassz akár többet is!

(Kép forrása: Pixabay)

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.