Salsa-est

Gyere és ismerkedj egy izgalmas, lendületes, játékos és exkluzív nyárzáró, s egyben őszindító party-n, ahol megcsillogtathatod salsa tudásod – ha van, ha viszont még nincs, tökéletesen elsajátíthatod az alapokat, s ehhez még partneredet is Te választhatod majd!

Merthogy egyedülállókból nem lesz hiány estünkön, ahogy máskor sem. Figyelünk a nemek arányára, s az egészen biztos – nálunk mi más is lehetne! – hogy rendezvényünkön bőven lesz alkalmad ismerkedni.


Tulajdonképpen csak rajtad áll a salsa est sikere, akár még a szerelem is szembe jöhet Veled!

Szeretettel, kiadós salsázással, valamint sok-sok vidámsággal és persze fantasztikus társággal várunk nagyszerű, szórakoztató ismerkedési estünkön. 


A PROGRAMRÓL… :

–    Tapasztalatunk szerint a salsának mindig nagy sikere van – s az sem elhanyagolható, hogy a nők imádják a táncos lábú férfiakat – ezért a táncot, s vele a salsát egyszerűen nem hagyhattuk ki a repertoárból.  A forró hangulatot tehát egy kis latin tánccal alapozzuk meg. Ne aggódj, ha nem tudod az alaplépéseket pont ez a lényeg, most megismerheted, profi oktató fog segíteni ebben. Ha pedig táncos lábú vagy, egyenesen imádni fogod a programot!
–    De nem csak a latin dallamoké lesz a főszerep! Jópofa játékokkal készülünk, melyek segítenek az ismerkedésben, s elég sokat elárulnak majd a másikról, s persze Rólad is a többieknek. Majd, ha már kellően jól érzed magad, jöhetnek korunk legklasszabb slágerei – vagyis zene és buli minden mennyiségben!

Tarts velünk, zárjuk le a nyarat és indítsuk be végre az őszt egy fergeteges Salsa Party-val! 🙂

Nyárindító Salsa-estünk kiváló est volt. Profizmus, alázat, nagyszerű humor, fantasztikus tánctanár – mindennek eredményeképpen nyárindító salsa estünkön mindenki megtanult táncolni. De tényleg! 

2019. szeptember 23-án ismét izzott a hangulat, és szikrázott a parkett a Salsa Party-n! A Duals klubtagjai – mint mindig – most is remek közösséget alkotva táncoltak együtt. Remek oktatónknak köszöhetően mind a kezdő, mind pedig a gyakorlott táncosok jól érezték magukat. A tánc mellett az ismerkedésre is lehetőség nyílt. Köszönjük a részvételt mindenkinek! Ismét remek estét töltöttünk együtt!

Előző

Következő

1 hozzászólás

  1. szigeti árpád

    Én nem akarok táncolni,sem enni-inni,csak a sarokban lapítani. Azért megyek – hogy ha lehet – megcsókoljam Kata kezét,aki csodálatos,és hallgassak egy kis zenét…

    Válasz

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This