A párkapcsolat művészete – Prof.Dr.Bagdy Emőke estje

Társkereső irodánk nem szokványosan közelít a párkereséshez. Nálunk nem csupán a társtalálás kerül fókuszba, hanem igyekszünk minden lehetőséget megadni

tagjainknak és úgy általában az egyedülállóknak ahhoz, hogy tanulhassanak, okulhassanak eddigi tapasztalataikból, fejlődhessenek általuk és beépíthessék a levont tanulságokat eljövendő párkapcsolatukba. Merthogy az nem is kérdés, hogy mindenkinek jár a boldogság! Az azonban, hogy ki és hogy éri el a boldog és tartalmas életet, s benne a harmonikus magánéletet, bizony már egyénileg változó lehet.

A sikeres társkeresés, majd egy kiegyensúlyozott kapcsolat alapja nagymértékben a helyes önismeret.

Ezen a téren pedig mindig van mit tanulni, önmagunk megismerésének útja élethosszig tart. Nagy kaland, az biztos, s akadnak benne igazán fontos felismerések és fordulópontok.

Több, mint két éve, hogy a Randivonal.hu-val közösen elhatároztuk, hogy neves előadók főszereplésével olyan esteket szervezünk, melyek a párkapcsolati témák iránt nyitott közönség számára fontos események lehetnek. Vendégünk volt már Dr. Almássy Kitti, Müller Péter és Prof. Dr. Bagdy Emőke is, s minden alkalommal öröm volt megtapasztalni – hiszen egytől-egyig telt házas előadói esteket bonyolítottunk – hogy milyen sokan szeretnének és hajlandóak is tenni azért, hogy azt az életet élhessék, melyet megálmodtak maguknak.

Nagy örömünkre Prof. Dr. Bagdy Emőke ismét elfogadta felkérésünket, s egy fantasztikus előadással várja a nagyérdeműt május 25-én a Villányi úti Konferenciaközpontban!

Mint mindig, most is az a nem titkolt célunk, hogy programunkkal olyan élményt nyújtsunk, olyan mérvadó ismereteket közvetítsünk, melyekhez bármikor, bármilyen élethelyzetben jó lehet és hasznos is visszanyúlni. A párkapcsolat művészete című előadást nem pusztán egyedülállóknak ajánljuk. Május 25-én a Villányi úton a Professzor Asszony, a tőle megszokott vitriolos humorral, szórakoztató egyéniségével és azzal a rengeteg tudással, mely e könnyed előadásmód mögött rejlik mindenkinek ad majd némi útravalót ahhoz, hogy a harmónia állandó vendég lehessen a mindennapokban és igen, a párkapcsolatokban is.

Az est ajánlott szingliknek és egyedülállóknak, boldog kapcsolatban élőknek és azoknak is, akik tán már kifelé kacsingatnak. Nekik egyfajta mentőöv is lehet, hogy új ismeretek és eddig nem képviselt nézőpontok birtokában tegyenek még egy kísérletet a kisiklott kapcsolat helyrehozatalára.

Ahogy Prof. Dr. Bagdy Emőke mondja: “A párkapcsolat építése életmű, műalkotás, amellyel tovább építhetjük magát az életet. E vonatkozásban az élet értelmét, küldetését szolgálja. Ezért fontos az együttélés elköteleződése előtt a „MI” állapot tisztázása, meddig vagyunk én és te és miben vagyunk közösek „MI”-létben. Értjük-e egymást és milyen az a szeretet, amely összekapcsol bennünket.”

Várunk Téged is szeretettel május 25-én, 19 órakor a Villányi úti Konferenciaközpontban Prof. Dr. Bagdy Emőke, A párkapcsolat művészete című estjére! Válts jegyet ITT! >>>

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This