Mit vegyünk fel az első randevúra?

Azt hiszem mindannyiunknak ismerős a szituáció, amikor készülődünk az első randevúra és tétlenül állunk a gardrób előtt: na de mit vegyek fel?  Persze mind szeretnénk jó benyomást kelteni, csinosan felöltözni.

Az első és legfontosabb szabály, hogy mindig olyan öltözetet viseljünk, amiben kényelmesen érezzük magunkat. Természetesen egy szűk ruha, egy elegáns magassarkúval nagyon sikkes tud lenni. De ha feszengünk az adott ruhában, az bizony ki fog hatni a közérzetünkre, a viselkedésünkre és gátolhat minket abban, hogy igazán felszabadultak legyünk és jól érezzük magunkat.

Természetesen csak azért, mert melegítőben érezzük jól magunkat, még adjuk meg a tiszteletet a másik félnek és ne abban jelenjünk meg. Az arany középút a sportosan elegáns stílus lehet legtöbbünknek. Egy egyszerű, kényelmes pólót is fel tudnak a hölgyek dobni ékszerekkel, egy sállal vagy blézerrel. Egy szoknya rendkívül nőies és stílusos választás lehet. De ha nem érezzük komfortosan magunkat benne, semmi esetre se válasszuk.

Férfiak esetében a legjobb választás minden esetben az ing, illetve az ing póló. Férfias, elegáns megjelenést kölcsönöz és nagyon jól kombinálható egyéntől függően farmerrel, elegáns nadrággal, kabáttal vagy zakóval is. Azonban a rövid ujjú inget jobb mellőzni.

Na de milyen színt válasszunk? Kék szín viselése szinte minden helyzetben, így egy randevú esetében is megállja a helyét. A kék nyugodtságot, megbízhatóságot, barátságosságot sugall. Ezzel a színnel – legyen szó ingről, blúzról, pólóról – nem fogunk mellé lőni.

Megjelenésünkhez elengedhetetlen egy jó parfüm választása! De vigyázzunk a mennyiségre, ne legyen túl tolakodó a másik fél számára. Nők esetében célszerű, egy kellemes, finom smink viselése, de itt is nagyon fontos, hogy ne vigyük túlzásba. Maradjunk hétköznapi megszokott sminkünknél, egy szép bőrfelszín, egy szempillaspirál, esetleg egy élénkebb rúzs tökéletes választás. Éppen csak annyi sminket viseljünk, amiben még jól érezzük magunkat és azt az érzetet keltjük a másikban, hogy foglalkoztunk magunkkal, ezzel is megtiszteljük az illetőt.

Annak ellenére, hogy nagyon fontos miben jelenünk meg az első randevún, nem ez határozza meg, hogy lesz-e következő. Ne álljunk görcsösen a témához, semmi esetre se akarjunk máshogy kinézni, mint a megszokott! Hiszen nem csak mi fogjuk kellemetlenül érezni magunkat, de a másik fél is érezni fogja ezt.

 

Szerinted mi a tökéletes első randevús öltözet? Írd meg kommentben!

(Kép forrása: Pixabay)

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This