Mesés távlatok – Gondolatok nőnapi rendezvényünkhöz

Hamarosan itt a tavasz, s vele március elején a Nőnap, melyet, mint minden évben, ezúttal is egészen különleges módon szeretnénk ünnepelni.

Ez alkalomból egy nagyszerű társkereső rendezvénnyel készülünk, mellyel igazi mesevilágba kalauzoljuk a közönséget.

Meghívott vendégemmel ugyanis egy mesén keresztül fogunk beszélni emberi kapcsolatokról, férfi-nő dinamikáról, sebzettségről és szerethetőségről, s mindezekkel együtt elfogadásról, s párkapcsolati sebeink gyógyításáról.

A mesékre ma talán nagyobb szükség van, mint valaha!

S nem csupán a gyermekeknek, hanem nekünk felnőtteknek is. Kell, hogy higgyünk a csodákban, s kell, hogy rohanó mindennapjainkban meg tudjunk állni egy pillanatra, meglátni a dolgok mélyén az összefüggéseket!

Magam is rendre tapasztalom ugyanis a munkám során, hogy általában a dolgok soha nem feketék és fehérek. Minden történetnek, minden személyes megélésnek megvan a maga tanulsága. Épp úgy a sikereknek, mint a kudarcoknak is.

Márpedig a társkeresésben sajnos az a helyzet, hogy bőven akad kudarcélmény is. Az azonban nagyon nem mindegy, milyen jelentőséget tulajdonítunk ennek, hogyan megyünk tovább így-úgy szerzett sebeinkkel.

Nagyon sok esetben azt látom, hogy egy-egy magánéleti kudarc után a félelem kezd dominálni emberi kapcsolatainkban. Félelem az újabb csalódástól, önmagunk felfedésétől, a kapcsolódás örömétől, a szerelem mámorától.

A mesék segíthetnek bennünket abban, hogy ismét rálássunk arra az alapigazságra, hogy márpedig a félelem és a magány legjobb ellenszere a kapcsolódás.

Beszélgetőtársammal, Nagy Bercel mentálhigiénés segítővel és pszichodráma vezető jelölttel Nőnap estéjén nem kevesebbre vállalkozunk, minthogy közönségünket is bevonva a beszélgetésbe mindezt megerősítsük és tudatosítsuk.

Merjünk szeretni, merjünk kapcsolódni, merjünk sebezhetőnek mutatkozni!

Izgalmas est lesz, nem is vitás, ráadásul mindehhez pompás vacsoráról is gondoskodunk.

Ha érdekel a program, itt jelentkezhetsz!

POMPÁS NŐNAPI VACSORA PÓDIUMBESZÉLGETÉSSEL!

 

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.