Lenyomatok – Ekler Ágnes kiállítása

A kiállítás időpontja: 2019.11. 05. 

  

„Az ember emlékekből áll. Ennyi vagyunk. Egy-egy rabul ejtett pillanat, egy hely szaga, jelenetek újra-meg újra játszva egy kis színpadon. Mi magunk is emlékek vagyunk történetekre fűzve – amiket elmesélünk magunknak, magunkról, miközben átesünk az életünkön a holnapba.” Mark Lawrence

Ha kedveled a művészetet, azon belül is a festészetet, sok szeretettel várlak kolléganőm, Ekler Ágnes nagyszerű kiállítására.

Ági képei számomra életszeretetről, szenvedélyről, színekről, érzésekről, hangulatokról, lüktetésről, édes pillanatokról szólnak.

Ha szeretnél a festményeken keresztül egy egészen különleges életérzésbe belekóstolni, tarts velünk november 5-én, 18 órakor!

A belépés ingyenes, a részvétel azonban limitált és előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezz itt, s küldöm a további részleteket!

Helyszín: Interni Budapest. 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 3. 

Szeretettel,

Bánitzky Kata

 

“Ági festményei számomra szenvedélyről, életszeretetről, hangulatokról és édes pillanatokról mesélnek – én így foglalom össze a kiállítás megnyitójának hangulatát. Inspiráló volt a közeg, mind a társaság, mind a helyszín, de természetesen leginkább Ekler Ági művészi alkotásai!

Ha nem tudtál eljönni a megnyitóra, sebaj, a kiállítás még néhány hétig látogatható! Ugorj be egy borús őszi délutánon, hogy feltöldődhess! 

Ekler Ági, ezúton is gratulálok, és még sok ilyen egyedi művészi alkotást kérünk szépen Tőled!

Szeretettel,

Bánitzky Kata 

 

 

 

 

 

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This