Ismerlek! Vagy mégsem?

Ismerlek! Vagy mégsem?

Minden hónapban SZERELEMSZERDA – azaz online beszélgetések szerelemről, ismerkedésről, párkapcsolatról és mindenről, ami a szívügyeket illeti!

Online estjeinken Bánitzky Kata, párkapcsolati mediátor, a Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! című könyv szerzője,  invitál ismert embereket egy-egy kellemes, kávéházi hangulatú beszélgetésre.

Az első alkalom:

május 12. 20 óra SZERELEMSZERDA Garami Gáborral, a Sláger FM műsorvezetőjével

Téma: Ismerlek! Vagy mégsem? – Férfi és nő működése, valamint szerepváltozása az ismerkedésben és a párkapcsolatban

Garami Gábort elsősorban médiaszemélyiségként ismeri a nagyközönség. Rádiós munkái mellett gyakran szerepel televíziós műsorokban, nevéhez köthető a népszerű Potyautas című sorozat, rendszeres műsorvezetője neves gáláknak, díjátadóeseményeknek, na és persze zenei pályafutásáról sem feledkezhetünk meg. Saját zenekarával, a Garami Funky Staff-fal sok-sok sikeres koncertet tudhat maga mögött.

Gábor egy-egy riportban, interjúban a magánéletét érintő kérdésekre is szívesen válaszol, s ez április 14-én sem lesz másként! Sok egyéb mellett mesél majd saját társkeresős tapasztalatairól, elmondja, milyennek látta a nőket 20 évvel ezelőtt és milyenek az Ő szemszögéből most, de beszélgetünk majd férfitársairól is, az ő szerepváltozásaikról és persze még sokminden másról is.

Gyere és tarts velünk egy igazán izgalmas, s egyben szórakoztató szerda esti, online beszélgetésen, s hozd magaddal kérdéseid is. Kata és Gábor szívesen válaszol.

 

További részletekért küldd el jelentkezésed!

 

 

Rögtönzött iroda-stúdiónkban élvezetesebb volt a beszélgetés, mint azt gondoltuk! Ez persze köszönhető Garami Gábor nyílt, őszinte, szókimondó stílusának is – Vele aztán tényleg, tabuk nélkül, mindenről lehet beszélgetni! A többi közt szót ejtettünk párkeresési tapasztalatairól és persze a nyomukban érkező felismerésekről is. Üdítő volt tapasztalni, hogy nem csupán sikerekről, de kudarcokról is bátran mert nyílt színen beszélni. Ezúton is köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat!

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This