Ipolytölgyes – Szob SUP-túra

Ipolytölgyes – Szob SUP-túra Vadregényes vízi kaland az Ipolyon!

Soron következő vízi programunk nemcsak jó kis nyelvtörő (Szob-SUP-túra ), de egyben egészen izgalmas kaland is! Mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a nem szokványos megoldásokat, olykor a kihívásokat és a fantasztikus vízközeli élményeket.

Időpont: 2022. június 12.

Tatán tavaly igazán jókat SUP-oztunk, idén is fogunk még, de közben azért emelnénk a tétet. Vadonatúj SUP-túránkat Ipolytölgyesről indítjuk, s egészen Szobig evezünk a helyenként girbe-gurba, vadregényes Ipoly folyón.

További információért küldd el jelentkezésed!

BÓNUSZ INFORMÁCIÓ: Ha a helyszínen, egymás után legalább 20-szor, HIBÁTLANUL el tudod hadarni programunk nevének alábbi részletét: Szob-SUP túra – még egy apró ajándékkal is készülünk számodra. Szóval csak jelentkezz és gyakorolj!

Üdvözlettel,

Bánitzky Kata

Vadregényes kalandunk az Ipolyon! Nincs az a fotó, mely úgy igazán visszaadná mindazt a szépséget, mellyel a természet ezen a tájon elkápráztatott bennünket. Utunkat szürke gémek kísérték, s egész álló nap türkizkék szitakötők egész hada incselkedett velünk és járta násztáncát körülöttünk. Hálás szívvel, s élményekkel jóllakottan értünk haza, mert igazi mesebirodalomban egy kivételesen szép napot tölthettünk együtt. ❤️

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.