Farsangi Retroparty! Téma:70-80-90-es évek!

Farsangi retroparty! Téma: a 70-80-90-es évek!

Akárhány éves is vagy, Rád is biztos nagy hatással volt a 70-80-90-es évek divatja, zenei kultúrája. Emlékszel még a korszak emblematikus figuráira?… Zenészekre, színészekre, stílusukban is igazán egyedi művészekre? Itt a farsang, áll a bál… szeretettel meghívunk egy igazán vidám, bohókás, múlt idéző estre!

Farsangi estünkön ezúttal a 70-80-90-es évek hangulatát idézzük meg! Természetesen, ahogy minden BiztosRandi rendezvényen, ezúttal is fogunk játszani, a zenei választék abszolút korhű lesz és a ruházatról sem feledkezünk meg: DRESS CODE lesz érvényben!

DRESS CODE: Kérjük, ruházatod valamilyen módon tükrözze a 70-80-90-es évek divatját!

Adunk egy kis segítséget:
Szeretettel várjuk például a latex, vagy forró nadrágos hölgyeket… és urakat is, hiszen ebben a korszakban mi sem volt természetesebb, mint a cicanadrágos férfiideálok – lássuk hát ismét őket! Persze, ha mindezt túlzásnak érzed, beérjük, egy a 80-as éveket idéző fejpánttal is vagy férfiak esetében egy fura színekben pompázó, avagy pálmafás, műszálas inggel. Esetleg, hogy a 70-es évekről se feledkezzünk meg, jöhetnek a vastag sarkú/talpú cipők, nőktől és férfiaktól is elfogadjuk ezt.

Ezek persze a mi ötleteink, de fantáziád Te is szabadjára eresztheted. Sőt! Ha igazán bevállalós vagy, akár a korszak egy sztárjának is beöltözhetsz. Kíváncsiak lennénk például Madonnára, az Abba lányokra/fiúkra, Cherre, de örömmel találkoznánk Prince-szel, George Michaellel – Vele tuti sikered lenne!!! – hogy Michael Jacksont már ne is említsük…

Estünk fénypontja a játékok mellett a táncverseny lesz! Most igazán próbára teheted ügyességed, a 70-80-90-es évek tipikus zenéinek még tipikusabb táncmozdulatait kell tudnod majd felidézni! De többet egyelőre nem árulhatunk el…

Belépő tartalmazza,
– 1 pohár juice vagy 1 pohár bor
– korlátlan alkoholmentes italfogyasztás (házi szörp, szénsavmentes víz)
– a programhoz illő, nem szokványos helyszín biztosítását (Itt hívjuk fel figyelmed, rendezvényünk házibuli jellegű est lesz, nem a megszokott belvárosi, túlzsúfolt szórakozóhelyek hangulatára számíthatsz.)

A helyszínen, térítés ellenében lehetőség lesz további ital –és ételfogyasztásra:

prosecco/pezsgő
különböző röviditalok
juice-ok

farsangi fánk
pogácsa
falafelek

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This