Évzáró karácsonyi táncos mulatság!

Évzáró karácsonyi táncos mulatság!

Időpont: 2022.december 17. szombat, 19 óra

Évzáró rendezvényünkön igazán különleges hangulat vár majd, hiszen már csak pár napunk lesz Karácsonyig.

Addig azonban épp jól fog esni egy fergeteges, táncos rendezvénnyel búcsúzni a mögöttünk álló év dolgos, kihívásokkal teli mindennapjaitól.

Ráadásul még azzal is épp időben leszünk, hogy megtanuljunk néhány trükköt a leginkább karácsonyi sütemény, a mézeskalács díszítéséhez.

Merthogy mézeskalácsot is fogunk dekorálni és őszintén, már én magam is alig várom, hogy vendéglátónk és privát séfünk, Pancsovay Zita elárulja, hogyan készül a tökéletes máz, mely nem folyik szét és ezáltal nem teszi tönkre az egyébként tökélyre fejlesztett receptúra alapján készült sütiket.

Az elkészült finomságokat ráadásul haza is visszük vagy akár rögtön, ott a helyszínen meg lehet vele ajándékozni valakit… 🙂

Természetesen, mindehhez gyönyörűen körített, finom falatokkal is készülünk, valamint egy pohár HELLO itallal, hogy kicsit bemelegedjünk és megalapozzuk a hangulatot.

A kreatívkodás után aztán jöhet a tánc!!! Méghozzá nem is akárhogyan!

Élő zongoraszóval és egy fantasztikus énekesnő nem akármilyen produkciójával készülünk: Báder Mariska és Hegedűs Márkó lesznek meghívott vendégeink, s ők fogják megszólaltatni a mindenki által ismert, kultikus külföldi és magyar dalokat. Repertoárjukban szerepelnek a a legnépszerűbb dallamok az elmúlt ötven évből, a többi közt a csodálatos Máté Péter, Cserháti Zsuzsa dalok is. Kettejük párosa garancia arra, hogy hamisítatlan bárhangulatban és egy igazán fantasztikus, szórakoztató estben legyen részünk! 🙂

Ezen az estén szokás szerint dress code lesz érvényben, melynek értelmében az ünnepi jellegre utalva, stílusosan aranyban/ezüstben és/vagy, hogy az Urak számára is előnyös és teljesíthető legyen kérésünk, bordóban/pirosban pompázunk majd.

Végül még valami, sőt, talán a legfontosabb!!!

Nálunk már-már hagyomány, hogy év végén, amikor összejövünk, a vidámságból és gondtalanságból juttassunk egy cseppet a rászorulóknak is. Különösen a nehéz sorsú gyermekek arcán boldogság látni a mosolyt, ezért rájuk gondolva arra kérünk, hozz magaddal egy apró ajándékot, melyet a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kméty György utcai intézete aprónépének fogunk eljuttatni.

Pénzadománnyal is segítheted a gyermekeket:

“Nem maradsz egyedül” Alapítvány
18068519-1-42
Számlaszám:
KHB 10404072-40714680-00000000

Minden más információért küldd el jelentkezésed!

Üdvözlettel,
Bánitzky Kata

Mint mindig, 2022-ben is fantasztikus hangulatban zártuk az évet. Évzáró rendezvényünk különlegessége ezúttal az élőzenés produkció volt, na és persze szokás szerint a finom étkek, a kreatívan díszített mézeskalácsok és nem utolsósorban a rengeget ajándék, amit ezúton is nagyon köszönök minden kedves vendégemnek: egytől-egyig célba értek. Estünkről készült egy rövid összefoglaló is, melyet itt tekinthetsz meg:

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.