Elő-Karácsonyi Ünnepi Party

Gyere és tarts velünk egy igazán vidám hangulatú, meghitt, stílusos, Karácsony előtti ünnepi party-n!

ELŐ-KARÁCSONYI ÜNNEPI PARTY!

Szokásos évzáró rendezvényünket remek társaságban, kellemes beszélgetésekkel, ismerkedéssel, tánccal körítve szervezzük CSAK szingliknek!

Időpont:
2018. december 21. szombat, 20 óra

Ünnepi hangulat, kiváló társaság, zene, bor és tánc vár Rád, valamint ismerkedési lehetőség, minden mennyiségben!

Figyelem!

Ezen az estén dress code lesz érvényben!

Kérlek, hogy megelőlegezve az ünnepi hangulatot, mindenki ruházatán jelenjen meg valamilyen formában az ezüst, arany vagy a piros szín.
(Jó, ha tudod, érkezéskor ellenőrizni fogjuk, eleget tettél-e kérésünknek, ezért itt hívjuk fel figyelmed arra is, hogy alsóneműre hivatkozni természetesen nem érvényes! 😊)

KÉRÉS A FÉRFIAKTÓL!
Ajándékozni az egyik legjobb dolog a világon! Miért ne használnánk hát ki ezt a remek alkalmat arra, hogy örömet szerezz valakinek, aki úgy érzed, érdekes, vagy akár fontos lehet számodra?… Ezért kérlek, hozz magaddal egy apró bonbont, vagy desszertet, amit az est folyamán, a szívednek legkedvesebb hölgynek átadhatsz majd, mindkettőtök legnagyobb örömére.

KÉRÉS HÖLGYEKTŐL!
Ezen az estén szinte kötelező, hogy feledve a mindennapos nehézségeket, felszabadultan és jól érezd magad. Ezért hát arra kérlek, hogy hozd magaddal legbájosabb mosolyodat, már csak azért is, mert a férfiaknak egy szép és kedves női mosoly olyan, mint a jó bor: szinte megrészegülnek tőle.

És ha már a boroknál, italoknál tartunk:

A belépő ára tartalmaz 4 italkupont, mellyel tetszőleges, alkoholos vagy alkoholmentes italt vásárolhatsz magadnak.

Végül még valami, sőt, talán a legfontosabb!!!

Nálunk már-már hagyomány, hogy év végén, amikor összejövünk, a vidámságból és gondtalanságból juttassunk egy cseppet a rászorulóknak is. Különösen a nehéz sorsú gyermekek arcán boldogság látni a mosolyt, ezért rájuk gondolva arra kérünk, hozz magaddal egy apró ajándékot, melyet a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kméty György utcai intézete aprónépének fogunk eljuttatni. Az ajándék lehet tartós élelmiszer, gyümölcs, aszalt gyümölcs, édesség, mikulás csoki, játék, tisztálkodási szerek, illetve bármilyen hasznos dolog, ami csak jól jöhet a gyermekek mindennapos gondozásában.
Vendégeink meglepetéseit az est során közös karácsonyfánk alatt fogjuk elhelyezni, majd onnan juttatjuk el a kicsiknek.
Most már Te is láthatod, hogy több szempontból is különleges estnek nézünk elébe, reméljük, velünk tartasz!

Ha kérdésed van, keress bátran és jelentkezz mielőbb a programra!

Szeretettel,
Bánitzky Kata

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This