Elengedlek, boldog leszek és szabad!

Elengedlek, boldog leszek és szabad!
Egész napos workshop a tudatos elválás jegyében

Amikor megtaláljuk életünk szerelmét és fogadjuk, hogy kitartunk jóban-rosszban egymás mellett, eszünkbe sem jut, hogy a legédesebb történet, amit valaha átéltünk, mégsem boldog véggel és beteljesedéssel kecsegtet majd. Legvadabb fantáziánkban sem gondolnánk, hogy a mi történetünk nélkülözni fogja a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” típusú romantikus befejezést.

Pedig a házasságok, a párkapcsolatok jelentős része szakítással végződik, a válás, mint olyan, ma már kultúránk „természetes” részét képezi.  Természetes, de nem a helyén kezelt részét, hiszen mondjuk ki: ma a válás, a szakítás a társadalmi közfelfogásban KUDARC!    ..

…Miközben lehetne

– életünk, egy fontos, pozitív értelemben vett, sorsfordító tapasztalata

Vagy

– egy nagyszerű lehetőség arra, hogy újfajta minőségként kezeljük volt párunkkal való kapcsolatunkat.

Ismerd meg a békés és szeretetteljes elválás módszerét, jelentkezz ITT, várunk szeretettel!

Társkereső tagság nélkül elérhető program!

Azt gondolhatnánk, hogy többségében nők nyitottabbak és fogékonyabbak az önismereti fejlődésre, a lélek dolgainak megfejtésére.  Elengedés workshopunk erre a feltételezésre a tökéletes ellenpélda! Az eddigi tréningekre szép számmal érkeztek férfiak is, sőt, volt olyan alkalom, amikor ők voltak többen! Merthogy a férfiak is szenvednek az elválástól, a hiánytól, a kudarctól, csak másként élik meg mindezt. Éppen ezért hangsúlyozzuk, nem női programról van szó, férfiaknak is hasznos, erőt adó, utat mutató és reményt keltő lehet, ha velünk töltenek egy napot az elengedés workshop keretében!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This