Egy kliens levelének margójára

Szeretném megosztani Veletek egy kedves kliensem levelét, melyet még Karácsony előtt küldött, s természetesen a személyes hozzájárulásával teszem közzé:

„Szia Kata! Szeretném megköszönni a lehetőséget és a reményt, amit adtál a társkeresésben. Bár nem a Duals-on keresztül, de megtaláltam, akit kerestem, és éppen pár napja igen-t mondtam arra, hogy hozzámegyek-e 🙂 Hiszem, hogy ennek a sikernek része, hogy megtaláltalak és elhittem: lehetséges párt találni. Nyitottabb lettem és bátrabb ebben a kérdésben. Nagyszerű, amit csinálsz, gratulálok hozzá és sok sikert, boldogságot kívánok neked! Puszi, F.”

Úgy gondolom F. levele abszolút tükrözi, amit gyakran hangsúlyozok. Hogy voltaképpen úton vagyunk, mindannyian. S minden döntés, impulzus, sikernek vagy kudarcnak vélt mozzanat visz bennünket valahová. E tekintetben a társkeresést is értelmezhetjük komplex módon. Nem tudhatjuk, merre visz az élet, milyen tetteinknek milyen következményei lesznek. De abban biztosak lehetünk, hogy minden vágyaink elérése érdekében tett lépés közelebb visz minket a sikerhez, vagy ami még ennél is fontosabb, önmagunkhoz. Ha pedig önmagunkhoz közel kerülünk, rendelkezünk kellő önbizalommal és akaraterővel, minden lehetséges! 

Az új évvel sokan teszünk fogadalmakat egészséges életmódra, testmozgásra, pontosságra,  spórolásra vonatkozóan. Úgy gondolom pozitívan, motiválóan hathatnak ránk a kitűzött  fogadalmak, célok, amennyiben azok valóban elérhetőek belátható időn belül. Az új évvel nagyon fontos, hogy önmagunkra koncentráljunk, az önismeretre. Ahhoz, hogy szerető társra leljünk, nagyon fontos, hogy önmagunkkal jóban legyünk. Hiszen hogyan várhatnánk el valakitől, hogy szeressen minket, ha mi magunkat sem tudjuk? Tegyünk meg minden olyan kihívást jelentő lépést, amit eddig nem mertünk. Hiszen nincsen lehetetlen, csak tehetetlen. Nagyon fontos továbbá, hogy nyitottak legyünk mind tervek, mind emberek felé.

Sokszor a társkeresés nehézkes útján olyan dolgokat tanulunk meg önmagunkról, kapcsolatainkról, személyiségtípusokról, amelyeket biztosan jól jönnek még a későbbiekben. A kudarcba fulladt randevúk miatt sem érdemes elkeserednünk, hiszen ezek által is nagyon sokat tudunk fejlődni, tanulni, nyitottabbá válni. 

 

 

(Kép forrása: Pixabay)

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This