Birthday Party – 15 éves a Duals Társkereső!

 

Birthday Party – 15 éves a Duals Társkereső!

15 év! Elképesztő ez a szám, temérdek tapasztalattal, emberi történettel, élménnyel, programmal és persze nem utolsósorban randevúval és párkapcsolattal, melyek szárba bizony nálunk szökkentek.

Ünnepeljük hát együtt, méltó módon, sok-sok meglepetéssel, tánccal, jófajta zenével és szórakozással, no meg rengeteg nevetéssel, jó hangulatban és igényes környezetben a mögöttünk álló 15 évet!

Időpont: 2022. június 24. 20 óra

Aki egy kicsit is ismer, jól tudja, hiszek abban, hogy kapni igazán nagyszerű érzés, ám ezt felülmúlja annak a rendkívüli öröme, amikor mi magunk adhatunk valamit másoknak. Ezért születésnapi rendezvényünkön sok-sok meglepetéssel készülök vendégeim számára.

– Lesz kedves kis játék, hogy igazán jól szórakozz asztaltársaságoddal

– Felelevenítek néhány érdekes, szívmelengető történetet, melyek számodra is tanulsággal és akár segítséggel is szolgálhatnak, miközben keresed Hozzád illő társad

– Meghívtam többek között remek humoráról és persze isteni tánctudásáról ismert tánctanárunkat, aki az elmúlt 15 évben már több ízben velünk volt táncos rendezvényeinken, így sokan köszönhetik neki, hogy megtanulták a salsa alaplépéseit. Ezen az estén is tanári minőségében lesz jelen, s ha már ismered az alapokat, segítségével felelevenítheted, ha viszont még nem, itt lesz a kiváló alkalom, hogy egy lépéssel közelebb kerülj ahhoz, hogy a táncparkett ördöge lehess.

– Minden kedves vendégem hazavihet egy példányt Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! című könyvemből

– Szülinapi tombolával is készülünk, melynek keretében értékes ajándékokat sorsolunk ki.

– Együtt fogyasztjuk el a Duals 15 éves, jubileumi tortáját

– Végül saját Dj gondoskodik majd a kiváló hangulatról és a fergeteges szórakozásról

Ünnepeljünk, szórakozzunk együtt balzsamos nyáresti születésnapi rendezvényünkön!

További részletekért küldd el jelentkezésed!

Üdvözlettel,

Bánitzky Kata

 

 

Péntek este fergeteges hangulatban, s igazán méltó módon ünnepeltük a Duals Társkereső 15. születésnapját. 🎈🎉🎈
Köszönöm vendégeimnek a jelenlétet, a kedves szavakat, a bizalmat és a nekem szánt meglepetéseket – csodásak vagytok! 😊
Köszönöm Bús Tímeának a korábbi közös munkát és éveket, valamint Ekler Ágnesnek a sok segítséget, Ági, nélküled nem lett volna ilyen klassz ez az este!
Tökéletes, alkalomhoz illő és mennyeien finom tortáinkról a CZINIEL CUKRÁSZDA gondoskodott, köszönet érte! 🎂🥧🍰
Külön köszönöm SPORT ÉS BORBARÁTOK EGYESÜLETE, MAGMA LAKÁSMŰVÉSZET, PATIKAKERT, IDEALBODY KFT., COLLAGEN COCKTAIL, ETYEKI KÚRIA, OLD LAKE SUP, MYCHOCCY CSOKOLÁDÉMANUFAKTÚRA, EKLERCOACHING a felajánlott értékes tombolanyereményeket, melyekkel vendégeimnek örömet szerezhettem.🎁
Köszönöm kitűnő tánctanárunknak, Bánkúti Ágnesnek, hogy mindent megtett azért, hogy elsajátítsuk a salsa alapjait, tán még többet is. 😊
Végül köszönet a BUENA munkatársainak, akik a helyszínen egész este azon fáradoztak, hogy ez egy tökéletes születésnapi party legyen.

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.