Balatoni vitorlázás a Nemerével I.

VITORLÁZZ VELÜNK ÉS A NEMERÉVEL!

Idén is lesz lehetőségünk megcsodálni testközelből a Balaton legendás zászlóshajóját,
a Nemerét!

Az elmúlt években több ízben is fantasztikus és felejthetetlen napokat töltöttünk együtt a hajó fedélzetén, s ezt az idén is megismételjük!

Időpont: 2020. június 26. péntek

A Nemere II. egy 75-ös cirkáló (Schärenkreutzer), a Balaton legendás zászlóshajója. Az 1944-ben épített Nemere vitorlás hétszer állt rajthoz a balatoni Kékszalagon, s 5 győzelmet aratott. 1955-ös 10 óra 40 perces rekordját 57 éven át nem tudták túlszárnyalni. A kilencvenes években partra tett, leromlott állapotú hajót, Láng Róbert építette újjá az eredetivel megegyező formában. 2000. július 6-án bocsátották újra vízre Nemere II. néven. Azóta minden évben indult a hagyományos távolsági vitorlásversenyen, a balatoni Kékszalagon.

Ha jelentkezel, ezúttal Neked is lehetőséged lesz a Nemere nyújtotta páratlan vitorlás élményben részesülni. Egy kellemes, baráti társaságban eltöltött napra számíthatsz, ha velünk tartasz.

 

Várjuk jelentkezésed, csatlakozz Te is a Duals társkeresőihez!

Szeretettel várlak,

Bánitzky Kata

 

A hosszú, tavaszi bezártság után alig vártuk, hogy a vitorlázás nyújtotta szabadságélményt végre ismét megtapasztaljuk. Ehhez a kitűnő időt az Égiektől kaptuk, mi magunk pedig a remek hangulatról, sziprokázó humorról és az egymás iránti nyitottságról gondoskodtunk. A Nemere pedig tán mondanom sem kell, ismét lenyűgöző élményt nyújtott. Nálunk ez a kombináció a tökéletes program receptje. 🙂

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.