Balatoni vitorlázás a Nemerével!

VITORLÁZZ VELÜNK ÉS A NEMERÉVEL!

Az elmúlt években több ízben is fantasztikus és felejthetetlen napokat töltöttünk együtt a hajó fedélzetén, s ezt az idén is megismételjük!

Időpont: 2021. július 9. péntek

A Nemere II. egy 75-ös cirkáló (Schärenkreutzer), a Balaton legendás zászlóshajója. Az 1944-ben épített Nemere vitorlás hétszer állt rajthoz a balatoni Kékszalagon, s 5 győzelmet aratott. 1955-ös 10 óra 40 perces rekordját 57 éven át nem tudták túlszárnyalni. A kilencvenes években partra tett, leromlott állapotú hajót, Láng Róbert építette újjá az eredetivel megegyező formában. 2000. július 6-án bocsátották újra vízre Nemere II. néven. Azóta minden évben indult a hagyományos távolsági vitorlásversenyen, a balatoni Kékszalagon.

Ha jelentkezel, ezúttal Neked is lehetőséged lesz a Nemere nyújtotta páratlan vitorlás élményben részesülni. Egy kellemes, baráti társaságban eltöltött napra számíthatsz, ha velünk tartasz.

FONTOS! A JÁRVÁNYHELYZET ALAKULÁSA ÉS A KORMÁNY INTÉZKEDÉSEI FÜGGVÉNYÉBEN AZ IDŐPONT VÁLTOZHAT!

Várjuk jelentkezésed, csatlakozz Te is a Duals társkeresőihez!

Szeretettel várlak,

Bánitzky Kata

 

Láng Róbert, a Nemere tulajdonosa úgy fogalmazott, hogy katalógusból sem lehetett volna jobb időt rendelni vitorlázásunkhoz. Márpedig, ha Ő mondja, akkor ez így is van! – ezt már rég megtanultam.:)

Ez a nap gyönyörű emlék marad mindannyiunk számára!

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This