A férfiruhatár alapdarabjai

Az ismerkedés, randevúzás során bizony nem csupán a nőknek, de a férfiaknak is érdemes figyelniük a megjelenésükre. Bár a nők a külsőn túl legalább olyan fontosnak találják a belső értékeket már az első találkozás során is, azt is mondhatnám, hogy a tökéletes külső még nem minden, az első benyomás ugyanakkor mégiscsak nagyon fontos. Persze az is igaz, hogy míg mi nők el vagyunk halmozva különféle tippekkel, praktikákkal a női magazinokban, blogokban, női körökben és még sorolhatnám, a férfiak érdeklődésének fókusza általában máshol van, egyéb témákra nyitottak, így a megjelenés, öltözködés, stílus témakörében sok esetben elveszettebbek is.

Hogy rögtön az elején kezdjük, sok férfi nincs tisztában például azzal, milyen alapdarabokat kellene rejtenie gardróbjának. Pedig egy jól átgondolt alapruhatár már fél siker lehet, nem csak a randevúzáshoz, hanem úgy általában a mindennapokban is. Nézzük hát, mi mindent érdemes beszerezni alap esetben ahhoz, hogy minden helyzetben a legjobbat hozhasd ki magadból és megjelenésedből! Az alábbiakban, Szerdahelyi Judit stílustanácsadó tippjei alapján szedtük pontokba a vonzó férfi megjelenéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat.

1. Ing

Egy fehér és egy világoskék ing nagyon fontos, hogy legyen ruhatáradban. Választhatsz egyszerűbb darabokat, de nyaknál mintásabb, lazább, de mégis szolid darabokat is. A nők kifejezetten szeretik, ha egy férfi ingben jelenik meg. Ezért is érdemes pár szép, jó szabású inget beszerezni. Ha a kevésbé formális öltözeteket kedveled, válassz csíkos és/vagy kockás inget. Érdemes a kisebb mintásakat választani, mivel a nagy minták optikailag nagyítanak.

Ha netalántán van egy kis pocak, előnyösebb, ha az inget a nadrágon kívül hagyod. Erre pedig még érdemes lehet egy második réteg ruhát felvenni (lásd következő pont).

2. Mellény

Praktikus darab egy könnyű, de mégis meleg pehely-mellény beszerzése is. Hétvégi kirándulásokon épp úgy megállja a helyét, mint egy üzleti megbeszélésen, inggel viselve. Mindig színben passzoló inget válassz hozzá! Nem csak fiatalos és kellemes, de nagyon kényelmes viseletet tudsz így összeállítani.

3. Farmernadrág

A klasszikus, sötétkék, koptatás nélküli farmernadrág elengedhetetlen része minden gardróbnak!!!

4. Utcai tornacipő

Egy pár bőr tornacipő is nagyon hasznos a ruhatárunkban. Igazán jól kombinálható lazább, de elegánsabb szettekkel is. Érdemes sötétkéket, barnát vagy esetleg fehéret választani. Ezekkel a színekkel biztosan nem lősz mellé!

5. Zakó

Egy szép vászon jellegű zakót is érdemes becsempészni a ruhatáradba. A zakó a pocak eltakarásában is segíthet, kevésbé lesz hangsúlyos alatta. Nem fontos a zakó esetében mind a három gombot begombolni. Ha két gombos, elég a felsőt, ha három gombos, elég a középsőt begombolnod. Így mégis van nagyobb mozgástered, nem feszengsz benne. Nem fontos a zakóhoz szövetnadrágot választani, egy kényelmesebb farmerrel is igényes, elegáns öltözetet tudsz összeállítani.

6.Kötött pulóver

Jó minőségű, semleges színű kötött pulóvert is hasznos beszerezni. Ez lehet klasszikus vagy esetleg különlegesebb nyakrészű darab is.

7. Átmeneti kabát

Hűvös, szeles időre jó, ha van egy széldzseki jellegű kabátod is. Hasznos világosabb darabot választani, hiszen a komor időjárásban sokkal derűsebb lesz az egész megjelenésed, arcodat is fiatalítja, üdíti.

8. Öltöny és nyakkendő

Ha csupán egyetlen öltönyt szeretnél gardróbodba, érdemes egy sötétkék szettet választani. Ezt stílusodtól függően tudod visszafogottabb vagy élénkebb nyakkendővel kombinálni és egészen más hatást tudsz velük elérni.

9. Téli kabát

Mindig olyan téli kabátot válassz, amely nem rövidebb, mint a zakód. Ez nagyon fontos! Így elkerülheted a slampos összhatást.

10. Sál

Egy egyszerű, de szép sállal is nagyon jól fel lehet dobni a téli szettedet. Laza, vidám összképet eredményez.

Milyen színeket válassz?

Az, hogy milyen színtípusba tartozol, hajad, szemed és bőrszíned határozza meg. A fehérrel, a szürkével, a kékkel sosem lehet mellé lőni, mindenkinek jól áll és nagyon jól kombinálhatóak egymással ezek a színek. De bátrabbaknak egy bordó pulóver egy sötétkék farmerrel is remek őszi/téli választás lehet.

Ahogy az elején is írtuk, a tökéletes megjelenés még nem minden, mondjuk úgy, fél siker. Ha kíváncsi vagy, mi minden teszi még vonzóvá a férfit a nők szemében, azaz Mire vágyik a nő?…, gyere el azonos című programunkra. Ha velünk tartasz, egy egész napot fogunk rászánni arra, hogy átbeszéljük, mi mindenre érdemes figyelned az ismerkedés, randevúzás, udvarlás során, de akár később, egy párkapcsolatban is. Férfikörben, biztonságban, tabutémák nélküli, fantasztikus napra számíthatsz!

Itt találod a részleteket, várjuk jelentkezésed!

(Kép forrása: Pixabay)

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This