Duals Társkereső Klub

A kényelem? A diszkréció? Az aktivitás? A biztonság? A törődés? A hatékonyság?
A Duals Társkereső Klub ideális lehetőség, olyan igényes, exkluzív társkeresőknek, akik komolyan gondolják a társkeresést.

Nekünk minden kérdésre van válaszunk!

Sokrétű szolgáltatásunkat különböző tagságok keretében veheted igénybe. Célunk, hogy minden kedves társkeresőnk olyan csomagajánlatot választhasson, melyben a saját igényeinek leginkább megfelelő, exkluzív szolgáltatásra számíthat. Mi ezzel járulunk hozzá ahhoz, hogy a társkeresés folyamata már a kezdetektől kényelmes és kellemes legyen számodra.

Társkereső Klubunkban filozófiánkhoz hűen, miszerint a személyes törődésben és segítségnyújtásban gondoljuk a professzionális társkeresés erejét, javarészt személyes konzultációt igénylő tagságok közül választhatsz.

Ajánlataink között Party, Gold és Diamond tagságok közül választhatsz, ám ha ennél is többre vágysz, prémium szolgáltatásaink keretében a teljes inkognitót biztosító, vagy intenzív coachinggal támogatott, valamint társvadász kategóriákat ajánljuk. Az egyes tagságok díjszabása az irodánk által nyújtott szolgáltatások függvényében változik.
A Duals Társkereső Klubba már 4.990 Ft/hó-tól csatlakozhatsz!

Fejlett informatikai rendszerünknek köszönhetően, ha csatlakozol társkeresőinkhez, társkereső klubunk tagjaként bármikor, bárhonnan kényelmesen intézheted majd randevúügyeidet.

Ha még több információra vagy kíváncsi szolgáltatásainkról illetve irodánk működéséről, legyél mindjárt a Duals Társkereső Klub tagja INGYENESEN, s mi elküldjük Neked további tagságaink részletes tájékoztatóját, sőt, további számos előnyben is részesítünk!

​Érdekel az INGYENES DUALS KLUB tagság


Duals, valódi exkluzív társkeresés a színvonalas ismerkedés lehetőségével

A Duals Társkereső Klub nem hasonlítható egyetlen online felülethez sem. Ha csatlakozol társkeresőinkhez, nem virtuális világba fogsz csöppenni. Irodánkban személyes kapcsolattartásra és egyéni mentoráltságra számíthatsz. Ha igényled, tippekkel, tanácsokkal látunk el, részese lehetsz egy klubnak, s nem utolsósorban a Duals társkereső módszerének, mely hatékonyan segíthet a boldogság megtalálásában. Kilenc éves tapasztalat és több ezer megszervezett randevú adja szolgáltatásunk minőségének garanciáját.


Duals Társkereső Klub
Ha csupán a boldog párkapcsolat elérése hiányzik!

Azoknak ajánljuk exluzív társkereső klubunkat és társkereső programjainkat, akik komoly, akár életre szóló kapcsolatot keresnek.

Légy tagja Te is exkluzív klubunknak!

Csatlakozz hozzánk kötelezettségek nélkül, tudj meg rólunk többet még ma!

Csatlakozom!

Ismerkedj programjainkon is!

Nézd meg társkereső rendezvényeinket, reméljük, legközelebb már Te is velünk tartasz!

Társkereső programok