Duals Társkereső Klub - Partner a társkeresésben

A Duals Társkereső Iroda 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy a hagyományos partnerkeresők megszokott, sablonos szolgáltatásaihoz képest a maga nemében egyedi, s legfőképpen személyességen alapuló módszert alakítson ki a társkeresésben. Mára büszkén mondhatjuk, hogy különleges, meghatározó színe vagyunk a társkereső palettának. Aki színvonalas, s emellett maximálisan bizalmi megoldást keres a társkeresésben, csak minket választ!

Személyes időpontot kérek

Társat keresel? Társaságra vágysz? Csatlakozz a Duals társkeresők közé!
Egyeztessünk időpontot az első, ingyenes konzultációra.

Duals társkereső iroda

Hagyományos értékrend, udvarlásra épülő, komoly kapcsolatok, egymás megismerése és kölcsönös elfogadása, randevúk, elit társkereső rendezvények – ezekre az elvekre épül a Duals Társkereső Klub, ezzel várja komoly kapcsolatra vágyó értelmiségi és diplomás társkereső vendégeit.

Adj a boldogságodnak egy esélyt és tégy minket próbára! Keresd meg a Hozzád illő társat a Duals Társkereső programok segítségével, hisz a boldog, tartós párkapcsolat a segítségünkkel csak egy karnyújtásnyira lehet Tőled.

Jelentkezés, időpont egyeztetés kizárólag munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 9.00-18.00 óra között, pénteken 9.00-15.00 óra között.
Telefon: +36 30 508 1817

Miért a Duals Társkereső Iroda?

Azért, mert képesek vagyunk diszkrét, mégis oldott, kellemes ismerkedési lehetőségeket biztosítani, garantáltan komoly gondolkodású társkeresőkkel ismerkedhet, kellemes társkereső programokkal tudunk szolgálni, őszinte hozzáállással reális lehetőséget garantálunk a hozzánk fordulóknak, országhatárok nélkül.

Sosem volt egyszerű, de ma talán még nehezebb párt találni

NÉZZ MEG BENNÜNKET, KATTINTS A VIDEÓRA A TARTALOM ELÉRÉSÉHEZ!

A történelem során talán még soha nem voltak annyira magukra hagyva az egyedülálló nők, mint most – már ami a társkeresést illeti. Régen szinte az egész rokonság azon fáradozott, hogy a nővé cseperedett lánynak minél hamarabb férje akadjon.

A sikerért tenni kell

A Duals Társkereső Iroda az önmagukról és a világról reálisan gondolkodó, ambíciózus emberek, az értelmiségiek és igényesek exkluzív, elit társkereső irodája. Tagjaink, akik többnyire diplomás társkeresők, már kialakították maguknak a megfelelő életteret, kivívták környezetük elismerését szakmájukban, stabil egzisztenciával rendelkeznek és csak a boldog párkapcsolat elérése hiányzik.

Azoknak a Hölgyeknek és Uraknak ajánlom exkluzív társkereső irodánkat, és luxus társkereső programjainkat, akik komoly, akár életre szóló kapcsolatot keresnek. Akik elkötelezettséget mernek vállalni egy társsal, akik képesek közös célokért küzdeni párjukkal.

Társkereső módszerünk

A Duals Társkereső Iroda a partner a társkeresésben, hiszen a személyes kapcsolattartásnak köszönhetően ügyfelünk valóban nem marad egyedül az ismerkedés folyamatában. Felhívjuk azokra a társkeresőkre a figyelmét, akivel nagy valószínűséggel egymást kereshetik, akivel kialakulhat a kapcsolat alapját jelentő vonzalom, értékrendjük és világnézetük hasonló. Meggyőződésünk, hogy a Duals Társkereső személyessége, a kapcsolattartás minősége garantálja sikerünket.

Exkluzív társkereső rendezvények, elit társkereső programok, luxus randevúk, egy nagyon összetett és jól felépített informatikai háttér, társkereső tréningek, párkapcsolati tanácsadás, coaching, társkereső magazin segítik a társkeresőket az ismerkedésben: életük egyik legfontosabb száljának, a boldog és tartós párkapcsolat megteremtésében.

Azoknak a társkeresőknek, akik hisznek abban, hogy a magánélet boldogságát az őszinteségen és tiszteleten alapuló párkapcsolat adja, azonban elfoglaltságaik, sorsuk alakulása miatt még nem találták meg társukat.

Felhívjuk a kedves Társkeresők figyelmét, hogy a saját fotójuk közléséhez nem hozzájáruló klubtagok adatlapja mellett fényképes illusztrációt talál! Csak azon klubtagjaink saját fotója található meg az adatbázisunkban, akik ehhez hozzájárulásukat adták.

Bánitzky Kata

A Duals Társkereső tulajdonosa, párkapcsolati-és válási mediátor.

Szerelem és harmonikus párkapcsolat nélkül csak fél életet élhetünk. Ez különösen ránk, nőkre igaz, de egy férfinak is épp oly fontos az elköteleződés, a biztonság és az elfogadás. Mindaz a szédítő rohanás azonban, mely körbe vesz bennünket, nem könnyíti meg az egymáshoz vezető utat. Pedig a teljességhez, az egységhez szükségünk van egymásra.

Hiszem, hogy a legtöbb szépséget, az élet igazi ízét, zamatát emberi kapcsolataink jelenthetik számunkra. Ezért nem mindegy, hogy egy párkapcsolatból kilépve, s vágyva az újat, milyen módon, mennyi tisztelettel, milyen elkötelezettséggel, valamint magunk és mások iránti felelősségvállalással vágunk bele a társkeresésbe.

A Duals Társkereső ezért szándékom szerint nem pusztán csak egy felület, ahol hasonló intellektusú és életstílusú egyedülállók ismerkedhetnek, ennél sokkal-sokkal több.

A klienseimmel való közös munkában az elfogadás, a nyitottság, a türelem, a bizalom és a kíváncsiság fontos kulcsszavak és ugyanez igaz a klubban történő ismerkedésre. A Duals egy nagyszerű közösség is, melyhez jó tartozni. A randevúk szervezése mellett programjaink kiváló keretet adnak a társasági életre, kapcsolatépítésre, barátkozásra, a közösséghez tartozás élményére.

Úgy gondolom, magánéletünkben némileg mindannyian gyermekek vagyunk, s szeretetre, törődésre, megértésre vágyunk. A Duals a sokszínű ismerkedési lehetőségek mellett mindezt nyújtja az egyedülállóknak.

Rendeld meg most bevezető áron Bús Tímea, Bánitzky Kata, valamint a Duals Társkereső TÁRSRA VÁGYOM, HOL TALÁLOM? című vadonatúj könyvét!

Egy könyv két nő tollából, ám ne hidd, hogy csak nőknek szól! - Férfiaknak is épp oly hasznos és érdekes lesz!

Share This