DeLuxe – Elit Társkeresés Mesterfokon

Legyen Ön az a Nő, akire férfiként vágyna, vagy ha Ön férfi: legyen az a Férfi, akivel nőként egy életre összekötné életét

A DeLuxe programunkban erre van lehetősége

Megújulhat kívül, belül, szellemében, érzéseiben, és külsejében, stílusában is. Maga mögött hagyhatja az eddig kudarcait, párkapcsolatai sikertelenségét, mert mostantól egy új élet, egy új korszak köszönt Önre!

A DeLuxe Elit társkereső program keretében felkészült, megbízható tanácsadóink segítenek megoldani az Ön kapcsolatteremtési gondjait és feltárják ezek okait.

A coaching és a fejlesztő terápiák konzultációi alatt fejlődik önismerete, harmóniája, lelke békéje és körvonalazódnak leendő partnerével kapcsolatos elvárásai is.

A DeLuxe társkereső programmal olyan külső belső átalakuláson megy keresztül minden társkereső, amelytől jobban érezheti magát, javul életminősége, önbizalma és ezt környezete is észre fogja venni! Új célok felé nyithat, és mintha „kicseréltük volna”, egy egészen új ember néz majdvissza a tükörből Önre!

Különleges társkeresés

Delux

A szellemi, lelki állapotának „kezelése” mellett szakembereink az Ön külsejét is megújítják. Olyan átalakuláson vezetik végig, amelyek valódi személyiségéhez, arca, teste adottságaihoz is illeszkednek, és kihozhatják Önből a legtöbbet, legjobbat!

Együttműködő partnereink, akik Önt átváltoztatják,
felkészítik egy új kapcsolatra

A DeLuxe szolgáltatás hátterében neves, elismert szakemberek csoportja áll, akik már számos hölgynek és úrnak segítettek megváltoztatni az életét.
Az ő tanácsaikkal, közösen kiválaszthatják az Önhöz leginkább passzoló külső megújulást.

Binder Géza – fodrászmester

Az Ön arcához, személyiségéhez megfelelő frizurát alakítja ki Önnek. Lehet, hogy új hajszínt kap, vagy egy teljesen új fazont. A jó frizura kellemesen keretezi az arcot kiemelve annak szépségét.

Pintér Anikó – stylist, stílus- és színtanácsadó

Vajon mely színek állnak jól Önnek? Milyen évszaktípusba tartozik Ön a haja, bőre és szeme színe szerint? Vannak ugyanis színek, melyek szépségét emelik és vannak, melyeket kerülnie kell, mert csak felerősítik bőrhibáit és ráncait. Szín- és stílustanácsadónk segítségével erre is fényt deríthet, majd az Önhöz passzoló színek tudatában az alakjának megfelelő öltözködési stílust is kialakítjuk.

Dévényi Kathy – sminkmester

Hogyan emelje ki szép vonásait? Mit hangsúlyozzon az arcán, és hogyan tegye? Milyen színek, milyen ecsetvonások illenek Önhöz? Sminkmesterünk megtanítja Önt különböző alkalmakra sminkelni. Nagyon érdekes és izgalmas kalandban lesz része, ahogyan arca megújul és új színekbe öltözik.

Faragó Melinda – asztrológus

Hogyan tovább? Merre vezet az életútja? Mely képességei erősek, melyeken érdemes változtatnia? Hogyan használja ki a lehetőségeit és mit ígérnek a jövőjében a csillagok? Az asztrológus tanácsai nagyon érdekesek: kifejezetten Önről szólnak és szinte hihetetlen pontossággal rajzolnak Önről és életéről képet!

Metropolitan SzépségSzalon

Átváltoztatásaink után a szépségszalon munkatársai segítik Önt további szépészeti átalakulásokkal.

.

Keresse fel irodánkat!

Egy ekkora külső-belső átalakítás nem csak megújítja Önt, hanem magabiztosságot is kölcsönöz, mellyel új lendületet vehet élete! További információ: Bánitzky Katalin 06-30/402 55 15


A Duals Társkereső Klubban ezt nyújtjuk Neked!

  • HITELESSÉG - Valós adatok, naprakész tartalom, létező tagok
  • IGÉNYESSÉG - Általunk készített, egyedi adatlapok, esztétikus fotók
  • SZEMÉLYESSÉG - Személyes találkozások elősegítése és személyes kapcsolattartás társkeresőinkkel
  • FIGYELEM ÉS TÖRŐDÉS - Láthatatlan segítőként leszünk ott melletted, bármikor, bármivel megtalálsz bennünket.
  • SZAKÉRTELEM ÉS TANÁCSADÁS - Klubunk vezetője, Bús Tímea életvezetési coach és párkapcsolati szakértő a személyes
  • GARANCIA a szakértelemmel történő társközvetítésre
  • BIZTONSÁG - Mottónk: Diszkréció mindenekelőtt!
  • VALÓS ISMERKEDÉSI LEHETŐSÉG - Figyelem! Készülj, mert nálunk TÉNYLEG randizni fogsz!
  • TÁRSASÁGI ÉLET - Kiváló programok, színes rendezvények, hogy minél több emberrel ismerkedhess!

Duals Társkereső Klub
Ha csupán a boldog párkapcsolat elérése hiányzik!

Azoknak ajánljuk exluzív társkereső klubunkat és társkereső programjainkat, akik komoly, akár életre szóló kapcsolatot keresnek.

Légy tagja Te is exkluzív klubunknak!

Csatlakozz hozzánk kötelezettségek nélkül, tudj meg rólunk többet még ma!

Csatlakozom!

Ismerkedj programjainkon is!

Nézd meg társkereső rendezvényeinket, reméljük, legközelebb már Te is velünk tartasz!

Társkereső programok
3177

Partnerajánlás

889

Randevúkérés

305

Programok

100%

Diszkréció