Ismerkedési lehetőségek, társkereső szolgáltatásaink

Célunk, hogy valódi segítséget nyújtsunk abban, hogy megtaláld az igényeidhez és 
személyiségedhez leginkább illeszkedő társkeresési formát!
A Duals Társkereső Klub által biztosított szolgáltatások választéka egyedülállóan széles!

Személyes ügyfélszolgálat

Kérdéseiddel, kéréseiddel a regisztráció első pillanatától kezdve van kihez fordulnod, s ez óriási előnyt jelenthet az ismerkedésben.
Szeretnél az adatlapon túl még többet tudni randevúpartneredről?
Örülnél, ha megbeszélhetnéd randid egyes mozzanatait?
Nem tudod, hogyan lesz tovább? 
Érdekel, hogy partnered milyennek talált, de nem mersz rákérdezni? 

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben és még számtalan más, társkereséssel kapcsolatos témában is örömmel tagjaink rendelkezésére állunk!

Egyedi adatlapok készítése

Mit írjak magamról? Mennyi a nem túl sok és a nagyon kevés? Mely tulajdonságaimat hangsúlyozzam? Milyen fotót csatoljak? – kényes kérdések, melyek korábbról ismerősek lehetnek, de nálunk nem kell, hogy foglalkoztassanak! 

A Veled folytatott interjúra hagyatkozva mi mindent elvégzünk helyetted, adatlapod Neked csak jóváhagynod szükséges. Tapasztalataink alapján érdekes, meglepő s mindenképp tanulságos önismereti utazásban lesz már rögtön a kezdetekkor részed. Bemutatkozódhoz – igény esetén - profi fotósainknak köszönhetően stílusos, s egyben életre szóló emléket jelentő fotók is készülhetnek.

Partnerajánlás

Klubunk egyik legnépszerűbb szolgáltatása! 
Mivel klubtagjainkat személyesen ismerjük, tisztában vagyunk elvárásaikkal, s mindig egyéni szempontjaiknak megfelelő randevúpartnert ajánlunk. 

Partnerajánlásainknál ugyanakkor személyes benyomásainkat és szakmai tapasztalatainkat is figyelembe vesszük. Gondoltad volna, hogy legszebb sikertörténeteink épp ajánlásaink alapján születtek?
Olvass többet büszkeségeinkről!

Randevúszervezés

Felejtsd el gyorsan a hosszas levelezést, a felesleges köröket, a hiábavaló próbálkozásokat, mert a Duals Klubban ezek ismeretlen fogalmak! Mi a személyes találkozások sorsdöntő erejében hiszünk, ezért célunk, hogy kölcsönös szimpátia esetén mielőbb elsegítsük társkeresőinket a nagy találkozásig

A vonzalom, a szimpátia feltérképezése azonban teljes mértékben a mi feladatunk, amihez fejlett informatikai háttér áll rendelkezésünkre. Tagjainknak csupán dönteniük kell, s ezt saját postafiókjukon keresztül bárhol, bármikor kényelmesen megtehetik.

Társkereső programok

Nálunk nem csupán hiteles adatbázisban történő ismerkedésre, hanem egy lüktető, aktív társkereső közösségre is lelhetsz, melynek fő összetartó erejét igényes, exkluzív, rendszeresen szervezett társkereső programjaink jelentik. Rendezvényeinkkel nem titkolt célunk, hogy minden kedves klubtagunk egyenlő esélyt kapjon a társkeresésre.
Programjainkat azoknak ajánljuk
, akik egy nagyszerű közösségben és TÉT NÉLKÜLI ISMERKEDÉSben szeretnének részt venni! Rendezvényeinken senki sem érezheti magát elveszettnek, hiszen minden alkalommal személyesen fogadjuk és mutatjuk be egymásnak társkeresőinket, segítve ezzel a kötetlen és oldott hangulat mielőbbi megteremtését. Sokszínű a repertoárunk! Ismerkedési estek, sportprogramok, színházi előadások, saját szervezésű előadó estek, utazások, stb.
További részletekért tekintsd meg programkínálatunkat!

Coaching, tanácsadás, szakmai tréningek

 • Szeretnél végre egy új kapcsolatban tündökölni, de nehéz a múlt árnyékából kilépni?
 • Esetleg még nem is vagy túl legutóbbi szakításodon?
 • Vagy már túltetted magad, de kíváncsi vagy az összefüggésekre, s bennük önmagadra?

Klubunk vezetője, Bús Tímea közel egy évtizede foglalkozik társkeresőkkel. Emellett szakképzett coach, párkapcsolati szakértő, válási mediátor. Rengeteg személyes tapasztalat és szakmai tudás birtokában tud segítségedre lenni életed egy-egy nehezebb szakaszának meghaladásában és feldolgozásában.

A coaching Tímeával nagyszerű lehetőségeket rejthet magánéleted pozitív fejleményeinek előkészítéséhez. Tímea egyéni tanácsadásán túl lehetőség van továbbá csoportos keretek között fejlődni, tanulni. A társkeresőket érintő izgalmas témák köré szervezett tréningjeink nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a kellemes, családias hangulaton túl értékes és hasznos tudást adnak a boldogságra és boldogulásra vágyóknak.

Diszkréció

Ha szeretnéd magad teljes biztonságban tudni a társkeresésben

Társkereső Klubunk nem pusztán egymás iránt végtelenül nyitott, de diszkrét közösség is egyben. Alapszolgáltatásunk, hogy a tagság kezdetétől egészen a végéig megőrizzük tagjaink inkognitóját. Elérhetőséget, személyes adatot csak kölcsönös beleegyezés esetén szolgáltatunk ügyfeleinknek.

Garancia

Szolgáltatásunk minőségére feltétlen garanciát vállalunk! Elsődleges célunk, hogy tagjaink személyesen találkozzanak, ezért legyen szó randevúkérésről, vagy partnerajánlásról, nyomon követjük a folyamatot. Klubtagjainktól rendszeresen kérünk visszajelzést a randevúkról. Érdeklődésünket örömmel veszik, s megosztják velünk élményeiket, így külön figyelhetünk arra - hogy a kölcsönös tiszteletadás jegyében - minden randevú megvalósuljon.


A Duals Társkereső Klubban ezt nyújtjuk Neked!

 • HITELESSÉG - Valós adatok, naprakész tartalom, létező tagok
 • IGÉNYESSÉG - Általunk készített, egyedi adatlapok, esztétikus fotók
 • SZEMÉLYESSÉG - Személyes találkozások elősegítése és személyes kapcsolattartás társkeresőinkkel
 • FIGYELEM ÉS TÖRŐDÉS - Láthatatlan segítőként leszünk ott melletted, bármikor, bármivel megtalálsz bennünket.
 • SZAKÉRTELEM ÉS TANÁCSADÁS - Klubunk vezetője, Bús Tímea életvezetési coach és párkapcsolati szakértő a személyes
 • GARANCIA a szakértelemmel történő társközvetítésre
 • BIZTONSÁG - Mottónk: Diszkréció mindenekelőtt!
 • VALÓS ISMERKEDÉSI LEHETŐSÉG - Figyelem! Készülj, mert nálunk TÉNYLEG randizni fogsz!
 • TÁRSASÁGI ÉLET - Kiváló programok, színes rendezvények, hogy minél több emberrel ismerkedhess!

Duals Társkereső Klub
Ha csupán a boldog párkapcsolat elérése hiányzik!

Azoknak ajánljuk exluzív társkereső klubunkat és társkereső programjainkat, akik komoly, akár életre szóló kapcsolatot keresnek.

Légy tagja Te is exkluzív klubunknak!

Csatlakozz hozzánk kötelezettségek nélkül, tudj meg rólunk többet még ma!

Csatlakozom!

Ismerkedj programjainkon is!

Nézd meg társkereső rendezvényeinket, reméljük, legközelebb már Te is velünk tartasz!

Társkereső programok
3177

Partnerajánlás

889

Randevúkérés

305

Programok

100%

Diszkréció