XV. SBE BorÁsz Síkupa

Csatlakozz a borbarátok síprogramjához Te is!

A síelés szerelmeseinek és a borbarátoknak kínálunk egy hangulatos téli pihenést, aktív kikapcsolódást.

Találkozási és ismerkedési lehetőséget biztosítunk nem csak a Duals tagjaival, hanem  síoktatással és borgasztronómia világával is.

Ha nem tudsz síelni, vagy úgy érzed, hogy nem vagy elég rutinos, semmi baj, hiszen ezen a túrán ingyenes, a tudásszintednek megfelelő síoktatást biztosítunk.

Időpont: 2023. január 30.- február 4. 

vagy a rövidebb időszak:

2023. február 1-4. 

Nassfeldet Ausztria 10 legjobb síterepe között tartják számon, mert itt minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: bőséges mennyiségű hó és rengeteg napsütés! A síterep nagysága (110 km), a változatos nehézségű sípályák, a modern sífelvonók, a tökéletes hóbiztosság és az egész szezonban kitartó, átlagosan 8 méteres friss hóréteg nagyon meggyőző.

Ha elfáradtál a sportolásban, akkor a Duals remek társaságával kipihenheted magad, és felkészülheszt a következő körre a 25 hütte egyikében!

Az egész napos aktív kikapcsoódás után tökéletes nyugalom vár a szállodában, ami Karintia egyik legszebb, 4 csillagos wellness szállodája, az Alpen Adria Hotel & Spa.

Ha napközben nem fáradtál el eléggé, akkor bekapcsolódhatsz az esti borgasztronómiai programokban, amelyek mellől a kulináris élvezetek sem maradnak majd el.

DJ-nk pedig garantálja a kiváló hangulatot és a fergeteges bulikat!

Gyere és sieljünk együtt neves magyar borászokkal akár 2000 m-en!

Bővebb információért keress bátran!

Utazásunk szervezője a Sport-és Borbarátok Egyesülete.

Foglald le mielőbb a helyedet a programra az alábbi link kitöltésével!

 

Üdvözlettel,

Bánitzky Kata

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.