XIII. BSE BorÁsz Síkupa

Csatlakozz a borbarátok síprogramjához Te is!

A síelés szerelmeseinek és a borbarátoknak kínálunk egy hangulatos téli pihenést, aktív kikapcsolódást.

Találkozási és ismerkedési lehetőséget biztosítunk nem csak a Duals tagjaival, hanem  síoktatással és borgasztronómia világával is.

Ha nem tudsz síelni, vagy úgy érzed, hogy nem vagy elég rutinos, semmi baj, hiszen ezen a túrán ingyenes, a tudásszintednek megfelelő síoktatást biztosítunk 5-12 fős  csoportokban. 

Időpont: 2020. január 28.- február 2. 

vagy a rövidebb időszak:

2020. janurá 30.- február 2. 

Nassfeldet Ausztria 10 legjobb síterepe között tartják számon, mert itt minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: bőséges mennyiségű hó és rengeteg napsütés! A síterep nagysága (110 km), a változatos nehézségű sípályák, a modern sífelvonók, a tökéletes hóbiztosság és az egész szezonban kitartó, átlagosan 8 méteres friss hóréteg nagyon meggyőző.

Ha elfáradtál a sportolásban, akkor a Duals remek társaságával kipihenheted magad, és felkészülheszt a következő körre a 25 hütte egyikében!

Az egész napos aktív kikapcsoódás után tökéletes nyugalom vár a szállodában, ami Karintia egyik legszebb, 4 csillagos wellness szállodája, az Alpen Adria Hotel & Spa.

Ha napközben nem fáradtál el eléggé, akkor bekapcsolódhatsz az esti borgasztronómiai programokban, amelyek mellől a kulináris élvezetek sem maradnak majd el.

DJ-nk pedig garantálja a kiváló hangulatot és a fergeteges bulikat!

Bővebb információért keress bátran!

Foglald le mielőbb a helyedet a programra az alábbi link kitöltésével!

Szeretettel várlak, Kata

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This