Túra a Spartacus-ösvényen

 

Szeretnéd tudni, milyen élményt nyújt a lassan téli álmába szunnyadó természet a Pilisszentlászló és Visegrád közötti, látványos Spartacus-ösvényen?… 🙂

Időpont: 2022. december 3. szombat

Utunkat Pilisszentlászló központjában kezdjük, majd egyenletes, mindenki számára kényelmes tempóban haladunk a Telgárthy-rétig, végül a vadregényes Apát-kúti-völgyön át érkezünk vissza a kiindulópontra. 

Közben fennséges bükk erdőn keresztülhaladva, onnan néhol ki-kikacsintva igazán szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk. Maga a túra könnyűnek mondható, viszonylag kevés (290 m) szintkülönbséggel. 

Az ösvény merész, érdekesen kanyargó útvonalával egészen különleges élményt nyújt a túrázóknak. A helyenként kifejezetten keskenyre szűkülő szakaszok miatt a bokát jól tartó, megfelelő túrabakancs mindenképp szükséges.

Aki részt vett már bármely rendezvényünkön, jól tudja, hogy a jókedv és a humor elengedhetetlen kellékei programjainknak.

Ezúttal nem kevesebbre vállalkozunk, minthogy ünnepi hangulatot varázsoljunk az erdőbe, ezért minden kedves résztveőtől azt kérjük, hogy legyen rajta valamilyen  karácsonyi kiegészítő, mintegy utalásképpen a közelgő ünnepekre.

(Pl. Mikulás sapka, vagy épp szarvasagancs, de ha karácsonyfának dekorálod magad, azt sem fogjuk bánni! Minden a fantáziádra van bízva! 🙂

Jelentkezz és tarts velünk!

 

Üdvözlettel:

Bánitzky Kata

 

 

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.