Jelentkezzen most!

SZICÍLIA, Palermo- Etna-Taormina-Cefalu

2019. március 10-14.
SZICÍLIA, Palermo- Etna-Taormina-Cefalu
A Duals Társkereső és a Rekord Tours Kft. szervezésében

Ezt az utazást nem hagyhatod ki!

Program:

1.    nap:
Elutazás Palermoba, tervezett érkezés a délutáni órákban. Landolás után a közeli tengerparti városba, Cefaluba megyünk, ahol a szállásunk lesz 5 napig. Bejelentkezést követően ismerkedés egymással és a helyszínnel. Az első vacsoránkat a szállodában fogyasztjuk el.

2.    nap:
Egy hosszú nap előtt állunk, ugyanis elutazunk az Etna-vulkánhoz, hogy megcsodáljuk azt közelről. Az Etna Európa legmagasabb működő vulkánja, 3329 méter magas, és cseppet sem egyszerű a meghódítása. A csúcsot két irányból közelíthetjük meg. Időjárástól függ, hogy meddig tudunk felmenni. Délután folytatjuk utunkat Taorminába, Szicília legromantikusabb városába. Vacsora Cefaluban.

3.    nap:
Délelőtt gyalogosan fedezzük fel Cefalut, mely egy bájos tengerparti város, tele képeslapra illő részletekkel. Amellett, hogy itt található Szicília legszebb strandja, a város tele van arab-normann építészeti remekművekkel. Délután egy tipikus szicíliai borkóstolón veszünk részt. Vacsora Cefaluban.

4.    nap:
Ismét izgalmas és mozgalmas nap elé nézünk, ugyanis Palermóba utazunk. Megérkezéskor az utazók első benyomása a kultúrák kavalkádja lehet, hiszen kevés olyan európai város van, ahol keveredik a dél-európai és észak-afrikai kultúra az építészetben és a helyiek mentalitásában. Pár órát szánunk erre az izgalmas városra, majd tovább utazunk Monreale-ba, ahol megnézzük a katedrálist, mely csodálatos arany mozaikot rejt.

5.    nap:
Délelőtt szabadprogram, pihenési lehetőség. Délben búcsúebéd, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás.


További részletekért érdeklődj e-mailben, vagy telefonon. Várjuk jelentkezésed!