Szexi vagyok és nem félek használni!

Időpont: 2022. november 13.

Avagy hogyan légy ellenállhatatlan, igazi femme fatale egy férfi számára.

Vadonatúj, egész napos program a női vonzerőről, egyéni varázsodról, arról, hogyan tudod mindezt felfedezni magadban, na és persze az intimitásról!

Ez a nap őszintén, tabuk nélkül szól majd mindenről, ami csak a nőiség része.
Beszélünk viselkedéskultúráról, önbizalomról, önértékelésről, a szexiség fogalmáról és fejlesztéséről, hogy a külsőségeken túl valójában mit is jelent ez, szexuális kisugárzásról és magáról a szexualitásról.

Ezen a napon terítékre kerül minden olyan téma, melyről talán még soha nem mertél igazán kérdezni!

Biztonságos környezetben, elfogadó női körben a végére járunk annak, mire is vágyik a férfi valójában.

Miben rejlik férfi szemmel egy nő szépsége, mi az, amivel igazán megbolondíthatod, hogy ezek után már csak Rád vágyjon?

Hogyan használd az intimitást úgy, hogy Veled kapcsolatban még csak fel se merüljön az egyéjszakás kaland lehetősége, mert a Férfi egyre csak többet, többet és még többet akar Belőled…?

Olyan tapasztalatokat és praktikákat osztunk meg Veled, melyeknek, ha csak egy részét használod és beépíted az ismerkedésbe, azonnali hatást érhetsz el vele. Kisugárzásoddal, érzékiségeddel Te fogod irányítani Őt és az eseményeket, nem pedig fordítva…;)

Itt megkapod azt a pluszt, ami miatt egy férfi számára különleges, egyedi és megismételhetetlen lehetsz!

Mi elmondjuk, hogyan válj ellenállhatatlanná, hogyan add nőiességed legjavát szinte cseppenként, de mindenképpen módszeresen adagolva a férfinak, hogy a végén ne is legyen kérdés, mennyire kíván és akar Téged.

Mert valójában erre vágysz, nem igaz?… Hogy a FÉRFI, csupa nagybetűvel meglássa az értékeidet, s vágyjon Rád, csak Rád, minden pillanatban és helyzetben.

Beszélgetőtársam Ekler Ágnes, szexuálpszichológiai konzulens és coach lesz, aki elragadóan kedves személyiségével hamar meg fog győzni arról, hogy ez lesz az az alkalom, amikor legintimebbnek tűnő, talán barátnőid előtt sem felvállalt kérdéseid is felteheted, vagy felteszi helyetted a kérdést Ági, s természetesen válaszokat is kapsz majd Tőle.

Itt az idő, hogy tabuk és szégyenkezés nélkül, a dolgokat nevén nevezve beszélgessünk női és férfi vágyakról, szerelemről és szexről, ismerkedésről és párkapcsolatról, mindezt művészetekkel és irodalommal fűszerezve.

Meglátod, már maga a programon való részvétel jutalom lesz, hiszen biztosabban fogod tudni, mint valaha, mennyire szexi vagy, sőt, ezt a tudást már használni is képes leszel. Emellett azonban, díjazva nyitottságod, mi is kedveskedünk számodra egy apró meglepetéssel.

Várjuk jelentkezésed, tarts velünk egy rendkívül őszinte, önmagadról és női önvalódról új felismeréseket hozó, szókimondó, formabontó egész napos programon!

Felhívjuk figyelmed, hogy a programra a létszám limitált, épp az intim, biztonságos légkör megteremtése érdekében kiscsoportos foglalkozás keretében szervezzük meg.

Ne feledd, szókimondó tartalomra kell számítanod, de épp ettől lesz ez a nap igazán izgalmas és különleges!

Szeretettel,

Bánitzky Kata és Ekler Ágnes

 

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Ismét fantasztikus NŐK társaságában töltöttük a hétvégét! 🙂 Sok-sok felismerés, rengeteg nevetés, üdítő beszélgetések – ezek jellemezték a programot. Természetesen, bár nőknek szólt a program, a férfiak sem hiányozhattak, hiszen elég sok szó esett róluk is. 🙂

Inspiráló, izgalmas, őszinte beszélgetések, finom energiák, intim témák csoda NŐK társaságában – ilyen volt a mai női program (is).
Köszönjük Lányok! Hamarosan folytatjuk! 😊

 

Szép energiák, őszinte kitárulkozások, intim témák – Igazán jól esett mindannyiunknak ismét női körben tölteni a napot.

Akkor még nem tudtuk, de azóta már biztos, hogy 2020-ban utoljára tudtunk személyesen együtt lenni Női körünkben. Varázslatos egy nap volt, elképesztő, hogy mi NŐK, mi mindenre vagyunk képesek, s mennyi mindent CSAK MI tudunk kihozni egymásból! 🙂

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.