Szexi teadélután – Nőiség, magabiztosság, proaktivitás, intimitás – CSAK NŐKNEK!

Szexi teadélután – Nőiség, magabiztosság, proaktivitás, intimitás – CSAK NŐKNEK!

Időpont: 2023. január 26.


Vadonatúj, intim témákban és praktikus gyakorlati tanácsokban bővelkedő különleges, egyedi programunkon, színtisztán női körben, finom teák mellett beszélgetünk saját magunkról, női létünkről, testünkről, vágyainkról, gyönyöreinkről.

Nem mindennapi teadélutánunkon Ekler Ágnes, az Eklercoaching alapítója, üzleti coach, szexuálpszichológiai konzulens és szexedukációs tanácsadó vezet majd Téged az intimitás rejtelmeibe, én pedig abban segítelek, hogy tudd, hogyan juss el egy olyan mélyen őszinte, egymás maximális elfogadásán és a felfedezés örömén alapuló párkapcsolatig, melyben tabuk egyszerűen nem léteznek!

A program további részleteiért jelentkezz, várlak szeretettel!

Bánitzky Kata

 

 

Résztvevői visszajelzések:

“Sziasztok csajok! Nagyon jó volt veletek a Katánál, és szívesen folytatnám a barátkozást.”

“Kedves Kata és Ági! Köszönöm az estét veletek, jó volt fesztelenül beszélgetni a szexualitásról! Az értékelő lapot küldöm! Még, de csak még nem szereztem be a kellékeket, a folyamatot beindítottam 🙂 Puszi mindenkinek!”

“Én is nagyon köszönöm az együtt töltött időt! Számomra nagyon inspiratív és tanulságos volt. Nagyon jó energiákat éreztem én is! Abszolút fontos ez a téma! Megerősít benne, hogy nem valami furcsa lény vagyok ebben az univerzumban. :)”

“Nagyon jól éreztem magam Veletek, szerintem ez egy rendkívül hasznos és kellemes délután volt. Minden kérdést 10-re értékelek. Szívesen veszek részt hasonló rendezvényeken, ahol bele tudunk menni mélyen a szexualitást érintő kérdésekbe Köszönöm mindannyiótoknak. Szívesen találkoznék a hölgyekkel egy másik alkalommal is, mindannyian rendkívül értelmes, okos és intellektuális nők, akiktől sokat tanulhatok.”

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.