Főzőrandi vicces gasztro-kvízzel!

Főzőrandi vicces gasztro-kvízzel!

Időpont: 2021. 10.08.

Ahogy egyre hűvösebbé válik az időjárás, annál jobban esik behúzódni a konyhába, s  kísérletezni az ősz egyébként nagyon is izgalmas ízeivel. Mi legalábbis ezt fogjuk tenni: főzünk, a tűzhely mellett akár még randevúzunk is egymással, s közben próbára tesszük gasztroműveltségünket. 
Biztosíthatlak, ha eljössz, ezen az estén dőlni fogsz a nevetéstől!

 

Főzőestünkön a jelentkezők csapatokat alkotnak és egy előre megadott ételsort készítenek el, melyet a végén pontozunk, értékelünk, és persze győztest is hirdetünk!

A főzésre alkalmas, stílusos helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat mi biztosítjuk, Te pedig hozd magaddal vidámságod, nyitottságod, lelkes hozzáállásod és persze különleges egyéniséged, melyet bele is főzhetsz majd az ételekbe.

Az elkészült műveket aztán természetesen el is fogyasztjuk, közben finom borokat kóstolunk, kellemes zenét hallgatunk, kiadósat társalgunk!

Bár a menüsor, melyet versenyfeladatként összeállítottunk nem lesz kifejezetten hétköznapi – tehát nem pirítóst, rántottát, vagy paprikás krumplit fogsz készíteni 🙂 – ne aggódj, ehhez a programhoz mégsem kell profi szakácsnak lenned!
A cél elsősorban az, hogy egy felejthetetlen, bolondos estét töltsünk együtt kiváló társaságban, szuper hangulattal.

Na jó, persze nem árt, ha az elkészült ételek ehetőek lesznek, de annak érdekében, hogy mindenképpen így legyen, házigazdáink, a Borganika munkatársai segítenek majd instrukciókkal, ötletekkel, tanácsokkal.

Ugye máris kedvet kaptál, hogy részt vegyél ezen a különleges Főzőparty-n?

Ha igen, ne gondolkozz sokáig, jelentkezz mihamarabb, mert A RÉSZTVEVŐK SZÁMA LIMITÁLT!
Ezen a programon csak az igazán szerencsések vehetnek részt. Azok, akik a leghamarabb küldik el jelentkezésüket.

Szeretettel várlak Téged is! 🙂

Üdvözlettel,
Bánitzky Kata

 

Nyáron már kipróbáltuk, milyen is maszkban főzni, így ez a helyzet már nem volt annyira nagy újdonság számunkra. Mindazonáltal most is érdekes volt a szemkontaktus, a pillantások és nyilván a beszélgetés tartalma alapján következtetni a másik gesztusaira. Voltak vicces helyzetek, nem vitás! 🙂 Viszont ismét remek főzőcsapat jött össze, s ennek eredményeként bőséges és nagyon finom vacsora. 🙂

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Mindenkinek nagy-nagy köszönet a részvételért! Közel negyven fővel főztünk igazán fantasztikus ételeket! A férfiaknak külön köszönet, mert sokan jöttek, ügyesek voltak és remekül főztek! Séfünk, Pancsovay Zita maximálisan elégedett volt a konyhai segédmunkával és persze a végeredménnyel is! 🙂

Előző

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This