Farsangi túra a Spartacus-ösvényen

Az elmúlt évben már volt alkalmunk túrázni a Spartacus-ösvényen.
Mivel csodás élmény volt, arra gondoltunk, miért ne ismételhetnénk, épp csak egy kissé rendhagyó módon?

Gyere és túrázz velünk egy bolondos, farsangi programon, ahol a túrabakancs mellé kötelező kellék lesz a jókedv, vidámság, nem kevés humor, na és persze a farsangi öltözet!

Időpont: 2023 február 11. szombat

Adunk is néhány tippet: nagy szeretettel várjuk a hercegnőket, hercegeket, akár fehér lovon is :), de örülni fogunk az erdei manóknak és tündéreknek is. De díjazni fogjuk a a különféle állatos jelmezeket és az egészen egyedi megoldásokat is.

És ha már díjazás: mi sem lehet jobb, mint egy kiadós túra után valami finomságot közösen elfogyasztani. Ez pedig természetesen ezúttal nem lesz más, mint ….
Ha kíváncsi vagy, jelentkezz, s tarts velünk!

A túráról bővebben:

Utunkat Pilisszentlászló központjában kezdjük, majd egyenletes, mindenki számára kényelmes tempóban haladunk a Telgárthy-rétig, végül a vadregényes Apát-kúti-völgyön át érkezünk vissza a kiindulópontra.

Közben fennséges bükk erdőn keresztülhaladva, onnan néhol ki-kikacsintva igazán szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk. Maga a túra könnyűnek mondható, viszonylag kevés (290 m) szintkülönbséggel.

Az ösvény merész, érdekesen kanyargó útvonalával egészen különleges élményt nyújt a túrázóknak. A helyenként kifejezetten keskenyre szűkülő szakaszok miatt a bokát jól tartó, megfelelő túrabakancs mindenképp szükséges.

 

Jelentkezz és tarts velünk

 

Üdvözlettel:

Bánitzky Kata

 

A kép forrása: Pixabay

 

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.