Adventi főzőrandi

Adventi főzőrandi különleges AJÁNDÉKKAL, melyet Te, saját kezűleg készíthetsz!

Időpont: 2021. November 27.

Az év utolsó főzőrandijára invitálunk! S minthogy közelegnek az Ünnepek, ezúttal egy igazán rendhagyó, Adventre és Karácsonyra hangoló, meghitt rendezvényt álmodtunk meg.

Természetesen ezen az estén sem lesz gondod az ismerkedéssel! Főzőrandinkon férfiak és nők egyaránt csinos kis kötényben, csapatokat alkotva, bármit is jelentsen ez, de tudásuk legjavát adva készítik el a privát séfünk által kitalált, különleges ételeket. Éld át, miként válik egycsapásra profi szakács belőled egy igazán nyitott, segítőkész szingli társaságban! 🙂

A főzésre alkalmas, stílusos helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat mi biztosítjuk, Te pedig hozd magaddal vidámságod, nyitottságod, lelkes hozzáállásod és persze különleges egyéniséged, melyet bele is főzhetsz majd az ételekbe.

Az elkészült műveket aztán természetesen el is fogyasztjuk, közben finom borokat kóstolunk, kellemes zenét hallgatunk, kiadósat társalgunk!

A menüsor, melyet versenyfeladatként összeállítottunk igazán különleges, a tél és a közelgő Ünnepek hangulatát idéző, isteni lakoma lesz!

Estünket tekintheted akár karácsonyi gasztro-főpróbának is, hiszen garantáljuk, a fogások, melyeket a többiekkel közösen készítesz, ha úgy döntesz, az ünnepi asztalon is megállják majd a helyüket.
A recepteket főzőestünk után elküldjük Neked, de nem csupán ez az egyetlen meglepetésünk lesz!

Karácsonykor a szeretteinkkel együtt töltött időn túl a legnagyobb élmény talán az, ha örömet szerezhetünk valamilyen apró kedvességgel. Mi most ebben is segítünk Neked!

A vacsora elkészítése után ALKOTUNK! Mindannyian és nem is akármilyen gasztro- meglepetést, melyet aztán hazavihetsz, s megajándékozhatod Vele valamely szerettedet.

Éppen ezért ezen az estén főzőtudományod vagy ha az még nincs is esetleg, lelkesedésed mellett ügyességedre és kreativitásodra is szükség lesz. Meglátod, milyen nagyszerű érzés lesz, amikor kezedben tartod az általad késztett finomságot, ami Karácsonykor lesz igazán finom és ízletes és éppen ezért nagyszerű ajándék valakinek.

Gyere és tarts velünk az év utolsó, rendhagyó, Adventre és Karácsonyra hangoló, kreatív főzőestjén!

A maszk viselése a rendezvény alatt kötelező!

Üdvözlettel,
Bánitzky Kata

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This