Duals Diplomás Társkereső Iroda - diplomás társkeresés program

Szolgáltatások - Diplomás társkeresés

Exkluzív diplomás társkeresés a Duals Társkereső Irodával

Diplomával rendelkezik? Értelmiségi? Vagy egyszerűen csak igényes társkereső, akinek nem elég egy online társkereső, vagy az arctalan internetes társkereső oldalak szolgáltatása?

Szeretné, ha leendő társa is diplomás lenne? A Duals Társkereső Iroda exkluzív társkereső programjai között a diplomás társkeresők is megtalálhatják párjukat. Klubtagjaink döntő többsége diplomával rendelkezik, így bátran kijelenthetjük, hogy a Duals a diplomások társkereső irodája. Sőt, még annál is több!

Társkeresőink erkölcsi mércéje a hagyománytisztelet, és a klasszikus, tartós és komoly párkapcsolatra való törekvés. Olyan diplomás társkereső klub a Duals, mely minőségi, igényes ismerkedési lehetőséget jelent!
Romantika? Udvarlás? Igényes diplomás  társkereső programok? Elit társkereső rendezvények, párkapcsolati tanácsadás, luxus randevúk, társkereső tréningek? - Ez a minőségi ismerkedés alapja a Dualsban.Diplomás társkeresés


Mi nem állítjuk, hogy könnyű komoly társat találni, mert nem az! Olyan partnerre, aki mellett kiteljesedhet egy társkereső hölgy vagy úr, bizony nem könnyű ráakadni. Valljuk, hogy a kapcsolatért tenni kell, vállalni a kompromisszumokat, és kihasználni minden ismerkedési lehetőséget!

Azért választanak minket a diplomások, értelmiségiek, vállalkozók, mert képesek vagyunk diszkrét, mégis oldott, kellemes ismerkedési lehetőségeket biztosítani. Komoly gondolkodású társkeresőkkel, kellemes társkereső programokkal, és őszinte hozzáállással reális lehetőséget garantálunk a hozzánk fordulóknak – országhatárok nélkül.

Szerte az országból keresnek fel minket olyan elhivatott, sikeres emberek, akik nem találják, nem találták meg jelenlegi élethelyzetükben a társukat.

Várjuk Önt is diplomás társkeresőink sorába!

Keresse elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban! >>>

 

Nézze meg társkereső tanácsokat is!

Várjuk Önt a társkereső tréningen, ahol nem csak pompás a hangulat, de akár ismerkedhet is!

A társkereső programok széles lehetőséget kínálnak az ismerkedésre oldott, jó hangulatban.

Jelentkezzen társkereső tagjaink közé, és használja ki az exkluzív társkereső lehetőségek minden elemét! Vegye fel velünk a kapcsolatot most, érdeklődjön kötelezettség nélkül!

 

Csatlakozzon
társkereső klubunkhoz,

ahol diplomások és értelmiségiek várják Önt komoly, valódi, tartós kapcsolatok reményében!

Férfi 
Irodánk nem online társkereső. A regisztrációt érdeklődésnek tekintjük, így pontos tájékoztatást küldünk Önnek a diplomás társkereső tagság feltételeiről, működéséről. A regisztráció nem jár kötelezettséggel!

A fenti jelentkezéshez AJÁNDÉKOT is kap:

TÁRSKERESŐ MAGAZIN

Időszaki online kiadványunk értelmiségi és diplomás társkeresők számára a társkeresést segíti információkkal, tanácsokkal, trendekkel, izgalmas írásokkal.


Kérek értesítést a jövőbeli akciókról, kedvezményekről, ajándékokról is!
Ez megér egy pipát!
A spameket mi sem szeretjük, ezért adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek ki nem adjuk.

Keresés:


év

férfiKÖVETKEZŐ PROGRAMJAINKBÓL

Duals párkapcsolati tréning

Duals párkapcsolati tréning

2014. december 20.
A sikeres párkeresés és a boldog párkapcsolat titka

Szilveszter Pekingben

Szilveszter Pekingben

2014. december 29- január 4.
Egy felejthetetlen szilveszter Pekingben z AB AGRO Utazásszervező Iroda szervezésében
Egyedül utazóknak kedvezmény

TÁRSKERESŐ BLOG

Van, ami nem korkérdés!
Tovább a társkereső blogra »Képtelen randisztorik
Tovább a társkereső blogra »Hogyan lehet szépen szeretni?
Tovább a társkereső blogra »