Duals Diplomás Társkereső Iroda - diplomás társkeresés program

Szolgáltatások - Diplomás társkeresés

Exkluzív diplomás társkeresés a Duals Társkereső Irodával

Diplomával rendelkezik? Értelmiségi? Vagy egyszerűen csak igényes társkereső, akinek nem elég egy online társkereső, vagy az arctalan internetes társkereső oldalak szolgáltatása?

Szeretné, ha leendő társa is diplomás lenne? A Duals Társkereső Iroda exkluzív társkereső programjai között a diplomás társkeresők is megtalálhatják párjukat. Klubtagjaink döntő többsége diplomával rendelkezik, így bátran kijelenthetjük, hogy a Duals a diplomások társkereső irodája. Sőt, még annál is több!

Társkeresőink erkölcsi mércéje a hagyománytisztelet, és a klasszikus, tartós és komoly párkapcsolatra való törekvés. Olyan diplomás társkereső klub a Duals, mely minőségi, igényes ismerkedési lehetőséget jelent!
Romantika? Udvarlás? Igényes diplomás  társkereső programok? Elit társkereső rendezvények, párkapcsolati tanácsadás, luxus randevúk, társkereső tréningek? - Ez a minőségi ismerkedés alapja a Dualsban.Diplomás társkeresés


Mi nem állítjuk, hogy könnyű komoly társat találni, mert nem az! Olyan partnerre, aki mellett kiteljesedhet egy társkereső hölgy vagy úr, bizony nem könnyű ráakadni. Valljuk, hogy a kapcsolatért tenni kell, vállalni a kompromisszumokat, és kihasználni minden ismerkedési lehetőséget!

Azért választanak minket a diplomások, értelmiségiek, vállalkozók, mert képesek vagyunk diszkrét, mégis oldott, kellemes ismerkedési lehetőségeket biztosítani. Komoly gondolkodású társkeresőkkel, kellemes társkereső programokkal, és őszinte hozzáállással reális lehetőséget garantálunk a hozzánk fordulóknak – országhatárok nélkül.

Szerte az országból keresnek fel minket olyan elhivatott, sikeres emberek, akik nem találják, nem találták meg jelenlegi élethelyzetükben a társukat.

Várjuk Önt is diplomás társkeresőink sorába!

Keresse elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban! >>>

 

Nézze meg társkereső tanácsokat is!

Várjuk Önt a társkereső tréningen, ahol nem csak pompás a hangulat, de akár ismerkedhet is!

A társkereső programok széles lehetőséget kínálnak az ismerkedésre oldott, jó hangulatban.

Jelentkezzen társkereső tagjaink közé, és használja ki az exkluzív társkereső lehetőségek minden elemét! Vegye fel velünk a kapcsolatot most, érdeklődjön kötelezettség nélkül!

 

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra

Duals, ahol diplomások és értelmiségiek várják Önt komoly, valódi, tartós kapcsolatok reményében!

Férfi 
Irodánk nem online társkereső. A regisztrációt érdeklődésnek tekintjük, így pontos tájékoztatást küldünk Önnek a diplomás társkereső tagság feltételeiről, működéséről. A regisztráció nem jár kötelezettséggel!

A fenti jelentkezéshez AJÁNDÉKOT is kap:

TÁRSKERESŐ MAGAZIN

Időszaki online kiadványunk értelmiségi és diplomás társkeresők számára a társkeresést segíti információkkal, tanácsokkal, trendekkel, izgalmas írásokkal.


Kérek értesítést a jövőbeli akciókról, kedvezményekről, ajándékokról is!
Ez megér egy pipát!
A spameket mi sem szeretjük, ezért adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek ki nem adjuk.

Keresés:


év

férfiKÖVETKEZŐ PROGRAMJAINKBÓL

Sailing Afterparty

Sailing Afterparty

2015. szeptember 03.
Sailing Afterparty Borkóstolóval

USA Keleti part - Kanada körutazás

USA Keleti part - Kanada körutazás

2015. szeptember 18 - szeptember 30.
Körutazás az USA keleti partján és Kanadában az AB AGRO Utazásszervező Iroda szervezésében

TÁRSKERESŐ BLOG

A virtuális személyiség gátja lehet a társkeresésnek
Tovább a társkereső blogra »A férfiak védelmében
Tovább a társkereső blogra »Ismét az Adrián vitorlázott a Duals csapata!
Tovább a társkereső blogra »